"Στουρνάρα, κάνε στον κόσμο ένα καλό...Ανέβα Στην Ακρόπολη και πέσε στο κενό"

Γηπεδικό θα πείτε το σύνθημα, ίσως και λίγο ανάρμοστο για ένα μείζον πολιτικό θέμα, όπως αυτό του Κεντρικού Τραπεζίτη της χώρας. Αλλά συγχωρέστε μας, διότι ναι είμαστε λαϊκιστές και για τον Στουρνάρα, για έναν αληταρά του δημόσιου βίου μια χαρά του πάνε τα "γηπεδικά"!

Σήμερα ο Στουρνάρας, απέστειλε την έκθεση της Τράπεζα της
Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία, μέσες-άκρες η κυβέρνηση Τσίπρα...
πρέπει να παραιτηθεί, να ξανάρθει ο Σαμαράς, με τον Βενιζέλο και τον Ποταμίσιο, να πάρουν την εξουσία και να υπογράψουν ότι γουστάρουν οι δανειστές! Η σημερινή έκθεση που παρέδωσε ο Στουρνάρας στην Βουλή, ήταν μία άθλια επέμβαση στην πολιτική διακυβέρνηση του τόπου και ορθότατα του την επέστρεψε η Ζωή!

Ο Στουρνάρας, εκπροσωπεί μεν τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο που τον τοποθέτησαν εκεί, αλλά κυρίως εκπροσωπεί τον Μάριο Ντράγκι, της ΕΚΤ. Για αυτό τον λόγο, έτρεξε ο Στουρνάρας να πουλήσει υπηρεσίες στους δανειστές! Οι χαρακτηρισμοί τύπου "γερμανοτσολιά" που του απέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρη, είναι ιδανικοί και εύστοχοι!

Βέβαια για να σπάσω τον ρομαντισμό σε κάποιους αναγνώστες μας, που επιθυμούν πατριωτισμούς, τους λέω ότι το χρήμα δεν είχε ποτέ πατρίδα, άρα μην περιμένετε τον κάθε Στουρνάρα να δείξει "πατριωτισμό".

Αυτά.....και πάμε μια άλλη φορά το σύνθημα!

"Στουρνάρα, κάνε στον κόσμο ένα καλό...Ανέβα Στην Ακρόπολη και πέσε στο κενό"
Keywords
Τυχαία Θέματα