Σοκάρει το "πάρτι κανιβαλισμού" στη Βραζιλία - Δελέασαν νεαρή μητέρα, της έκοψαν το λαιμό κι έδωσαν στο παιδί της να φάει την σάρκα της!

Ό, τι και να πει κανείς για αυτή την φρικτή ιστορία, είναι πραγματικά λίγο...
Ο Jorge Beltrao Negromonte, η σύζυγός του, Isabel Cristina Pires, και η ερωμένη του (!), Bruna Cristina da Silva, φέρονται να είναι μέλη μίας αίρεσης που είχε σκοπό να μειώσει τον πληθυσμό της γης! Οι τρεις κανίβαλοι δελέασαν μία νεαρή μητέρα για να πάει στο σπίτι του ζευγαριού, όπου της έκοψαν τον λαιμό κι έδωσαν κομμάτια του σώματός...
της στο μόλις ενός έτους παιδάκι της για να τα φάει. Οι τρεις δράστες κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν κι έφαγαν τουλάχιστον δύο γυναίκες, όμως η διαστροφή που έκρυβαν στους εγκεφάλους
(;) τους δεν σταματούσε εκεί. Πήραν κομμάτια από τις σάρκες των θυμάτων τους, τα έβαλαν σε πίτες και τα πωλούσαν σε νοσοκομεία και σχολεία.

Το δόλωμα ήταν η εργασία

Το τρίο κρίθηκε ένοχο από δικαστήριο της πόλης Olinda, στη βορειοανατολική Βραζιλία, για την δολοφονία της 17χρονης μητέρας Jessica da Silva. Αρχικά την δελέασαν για να πάει στο σπίτι του ζευγαριού με πρόσχημα μία δουλειά που της υποσχέθηκαν.
Αφού τελικά την δολοφόνησαν και την διαμέλισαν, έφαγαν κομμάτια του σώματός της, ωστόσο όπως είπαμε η διαστροφή δεν έχει όρια αφού την επόμενη μέρα έβαλαν στα κομμάτια του σώματός της αλάτι και κύμινο...

Η 28χρονη ερωμένη του δράστη, η Da Silva, μεγάλωσε το μόλις ενός έτους παιδί της άτυχης 17χρονης σα να ήταν δικό της για τέσσερα ολόκληρα χρόνια πριν τελικά συλληφθεί, ενώ του έδινε να φάει μέρη του σώματος της νεκρής μητέρας του.

Η εφιαλτική αίρεση

Οι τρεις δράστες φέρονται να είναι μέλη μίας αίρεσης που έχει ως σκοπό την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και ομολόγησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους κατά την διάρκεια της δίκης που κράτησε 40 ώρες.
Ο δράστης των αποτρόπαιων εγκλημάτωνΟ Negromonte καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκισης, με τις δύο γυναίκες να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο για 20 χρόνια έκαστη, για το έγκλημα που έγινε τον Μάιο του 2008.
Η 28χρονη ερωμένη του δράστηΣτο ξεκίνημα της ακροαματικής διαδικασίας, ειπώθηκε πως ακόμη πωλούσαν πίτες που περιείχαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία υποτίθεται πως ήταν κοτόπουλο...
Η δικαστής, Eliane Gaia, είπε: "Έχουμε δικάσει τα πιο φριχτά εγκλήματα, αλλά ποτέ μία περίπτωση κανιβαλισμού. Ποτέ δεν είχαμε δει περίπτωση ανθρώπων που έτρωγαν την σάρκα συνανθρώπων τους, κάτι που έκαναν με ψυχρότητα και κανένα σημάδι ελέους για τιο θύμα τους".
Το τρίο κανιβάλων θα δικαστεί και για την δολοφονία μίας 32χρονης γυναίκας τον Φεβρουάριο του 2012, καθώς επίσης και μίας 20χρονης τον Μάρτιο του ίδιου έτους.

Πηγή: mirror.co.uk
Keywords
Τυχαία Θέματα