Σε παιδική κατασκήνωση, ομαδάρχης είπε στον Ψαριανό ότι τον διέγραψαν από τη ΔΗΜΑΡ

Προφανώς οι σχέσεις του Γρηγόρη Ψαριανού με την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ και ειδικότερα με τον τέως φίλο του Φώτη Κουβέλη, εδώ και καιρό δεν βρίσκονται στο καλύτερο τους σημείο. Χθες, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, ο βουλευτής της Β' Αθηνών διεγράφη, αλλά κανείς δεν θεώρησε σκόπιμο να τον ενημερώσει, έστω από το... λογιστήριο, όπως θα λέγαμε για έναν εργαζόμενο.

Ο τρόμος με τον οποίο το έμαθε περιγράφεται σήμερα στον ΒΗΜΑτοδότη:

Πήγαινε
στον Κάλαμο ο Γρηγόρης Ψαριανός να μεταφέρει την κόρη του στην κατασκήνωση, και στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου του άκουγε έναν μουσικό σταθμό. Ούτε ειδήσεις ούτε πληροφορίες, μόνο μουσική.

Όταν έφθασε στην κατασκήνωση παρέδωσε την κόρη του στον ομαδάρχη. Μαζί με τον ομαδάρχη ήταν και ένας άλλος ομαδάρχης και ο πρώτος ομαδάρχης άρχισε τις συστάσεις: «Γνωρίζετε τον κύριο; Είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ» είπε.

Ο άλλος ομαδάρχης αμέσως τον... διόρθωσε, παρουσία του κ. Ψαριανού: «Εννοείς πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, τον διέγραψε ο Κουβέλης».

Κόκαλο ο κ. Ψαριανός: «Και εσύ πού το ξέρεις;» ρώτησε. Ο δεύτερος ομαδάρχης του είπε: «Μόλις το άκουσα στο ραδιόφωνο, καλά πλάκα μας κάνεις, δεν ξέρεις τίποτα;».

Και όντως ο κ. Ψαριανός δεν γνώριζε, αφού κανένας, ούτε ο πρόεδρος ούτε ο γραμματέας, δεν τον ειδοποίησε.
Keywords
Τυχαία Θέματα