ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ!!!

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Τίκακό να είσαι ρεζίλης!... Τί αίσχος να βρίζεις τον Ελληνικό λαό που σε ψήφισε καισε γνωρίζει σαν κάλπικη δεκάρα τί καπνό φουμάρεις!... Τί είπες ότι θα κάνεις,και ποτέ δεν έκανες, γιατί στο έλεγαν οι μικρομέγαλοι κρατικοδίαιτοι ψωροεπιχειρηματίεςτης καρπαζιάς των ξένων λαμογιών!!!.
Μιλάμε για Την Πολιτική Αγυρτεία αυτών πουκατάστρεψαν τη χώρα, την έφεραν σεπαγκόσμιο υψηλό ανυποληψίας – όπως είναι και εκείνοι αφού διοικούσαν αυτόν τοντόπο-και τώρα που ήρθε η ώρα να γευτούν το ποτήρι της πίκρας
και του πολιτικούενταφιασμού τους είτε θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη είτε τηνκάνουν για άλλα κόμματα με ελαφρά πηδηματάκια. Έτσι νομίζουν οι ανίκανοικαταστροφείς της....... χώρας. Περιμένουν δηλαδή ότι ένα κόμμα που είναι στο 12% - καιπολύ λέμε γιατί είναι συνεχώς καθοδική η πορεία του- και οι ψηφοφόροι του δεθέλουν ούτε ζωγραφιστούς να τους βλέπουν, πόσο μάλλον να τους ψηφίζουν, να τουςκάνουν αρχηγούς. Βγήκε, ας πούμε σήμερα ο Χρυσοχοϊδης, που ευτυχώς που τουέδωσαν οι Αμερικάνοι τις λίστες με τα όνοματα των τρομοκρατών για να τον κάνουνπρώτη φίρμα, και ζητά να φύγει ο Παπανδρέου, απαγορεύοντας του να είναι κανυποψήφιος αρχηγός(!!!). Ας κάνουμε υπόθεσηεργασίας ότι όντως είναι φταίχτης ο ΓΑΠ, δηλαδή μόνος του ήταν?. Εκείνοι τίκάνανε στα υπουργεία τους για να μετριάσουν την ανικανότητα του πρωθυπουργού???.Ο Χρυσοχοϊδης, ας πούμε, τί έκανε από ταδύο υπουργεία που πέρασε?. Είναι τόσο ανίκανος που η Μέρκελ του έβαλε τουπουργείο του στην άμεση ατζέντα της για να πάρει η Ελλάδα χρήματα από το ΕΣΠΑγια την ανάπτυξη επιχειρήσεων, που εξαιτίας αυτού του πολιτικάντη θα τα πάρουνσχεδόν όλα οι Γερμανοί και ελάχιστα οι Έλληνες. Τολμά και μιλά ο τύπος πουζητάει να το παίξει αρχηγός σε ένα κόμμαπου, λόγω αυτού και όλων των άλλων νεοφιλελεύθερων δεξιών δελφίνων και καρχαριών,δεν θα υπάρχει. Αυτά τα πολιτικά ρετάλια έχουν ρωτήσει αν τους θέλει οψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ?. Γιατί να μην ξεχνάνε ότι οι άλλοι ψηφοφόροι τουςπαίρνουνε με τις λεμονόκουπες και τ΄αυγά!... Πού πάτε ρε ψωνάρες, θα μείνετεστο ΠΑΣΟΚ και θα το πιείτε το πικρό ποτήρι προς τέρψη του προδομένου λαού, πουσας μετέφερε με τις θυσίες του εκεί που είστε όλοι σας. Σε λίγο θα μας πείτεότι δεν κυβερνήσατε ποτέ για να αποφύγετε τις ευθύνες. Και μακάρι να ήταν έτσιτα πράγματα και να υπήρχαν άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στη θέση σας γιατί σίγουρατα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άθλια. Αλλά δεν τους αφήσατε να κυβερνήσουν γιατίεσείς οι νεοφιλλεύθεροι δεξιοί εκσυγχρονιστές το μεταλλάξατε το κόμμα και τοκάνατε σαν τα μούτρα σας. Και αυτό το βρίσκετε τώρα μπροστά σας. Θα περιμέντεμέχρι τις εκλογές για τα υπόλοιπα.
Keywords
Τυχαία Θέματα