Σε απάντηση προς τους Γάλλους, για το σχόλιο, λεφτά τέλος, προς τους Έλληνες.

Γράφει ο Γιώργος Κασιμάτης

Προς τουςΓάλλους πολίτες και τον Νικολά Σαρκοζί.

Καθώς και προς τα Γαλλικά ΜΜΕ, (DimancheΟuest France,Le Figaro,Le Monde)κ.λ.π.

Δεν φταιμε οι Έλληνες πολίτες, που στην πλειοψηφία του, το πολιτικό σύστημα τηςχώρας, είναι κατώτερο των περιστάσεων και τολμώ να πω, άσχετοι, κλέφτες,καταχραστές, ανίκανοι, παρτάκιδες και καρεκλάκιδες.

Προτείνω λοιπόν, στον Γάλλο πρόεδρο, για να βρούμε την αξιοπρέπεια
μας, ναψάξει τις Γερμανικές, Γαλλικές, Ελβετικές και αλλού ίσος τράπεζες, να δει ποιοιέχουν καταθέσεις και πόσα χρήματα, καθώς....... επίσης και ακίνητη περιουσία, (καιιδιαίτερα στην Αμερική) και να τις δεσμεύσει, προς χάριν της Ελλάδας και τοκύρος των Ελλήνων.

Είναι κρίμα να κακοδαιμονίζεται ένας λαός και να πετιέται στην άκρη σαν μίασμα,ο οποίος έχει προσφέρει τόσα πολλά, από το υστέρημα του και από τα λίγα χρήματατων αποταμιεύσεών του, από τις γνωστές πολλαπλές αντισυνταγματικές μυώσειςμισθών και πολλαπλών φοροεισπρακτικών μηχανισμών, γιατί τα μεγάλα κεφάλαια τωναπατεώνων, (πολλαπλά επιδοτούμενων επιχειρηματιών), καθώς και των πολιτικών καιτων περί αυτών, είναι στο εξωτερικό και καλύπτονται, με κυβερνητικό νόμο.

Άλλωστε είναι γνωστό σε εμάς και θα έπρέπε και σε όλους εσάς στο εξωτερικό, πουμας κάνετε, τον τελευταίο καιρό κακές κριτικές και υποτιμάτε την τιμιότητα μας,την αξιοπρέπεια μας και την εργατικότητά μας, ότι οι νόμοι τις Ελληνικήςνομοθεσίας για την προστασία των πολιτικών, είναι πολύ-πολλαπλάσιοι, από τους,τις προστασίας των πολιτών. Εάν αυτό σας λεει κάτι.

Είναι κρίμα, εξ’ αιτίας αυτού του μικρού ποσοστού ανθρώπων στην Ελλάδα,να ξεφτιλίζεται όλος ο Ελληνικός λαός.

Επί πλέον, τα χρήματα που δανείστηκε η Ελληνική κυβέρνηση, ερήμην του Ελληνικούλαού, τα δανείστηκε με δυσβάσταχτα και δυσανάλογα επιτόκια, από τα οποίακερδίζουν και η Γαλλία και η Γερμανία και όποιος άλλος μας διευκολύνειοικονομικά. (Δέν μας τα χάρισαν).
Σε αντίθεση μετην Κίνα, που εκείνη την εποχή, μας δάνειζε με 1,5% και οι πολιτικοί της χώρας,προτίμησαν την ΕΕ+ΔΝΤ, με πολύ περισσότερο, (νομίζω περί τα 5,5%), λόγουποχρεώσεων και μυστικών διαβουλεύσεων.
Εκτός τούτου, από τα δανικά μας, είμαστε υποχρεωμένοι, να αγοράζουμε πολεμικόυλικό από τις ίδιες, παραπάνω χώρες, οπότε πάλι δεν μένει τίποτα για τηνΕλληνική οικονομία.
Όσο δεν για την καινούρια σύμβαση, μας υποχρεώνετε, (δηλαδή τον λαό), ναπληρώσουμε τις τράπεζες, στις οποίες, (εξ’ αιτίας των γνωστών απατεώνωνπου προανέφερα πάρα πάνω), υπάρχει έλλειψη ρευστότητας.

Με εκτίμηση

Κασιμάτης Γιώργος
Keywords
Τυχαία Θέματα