Σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του Βενιζέλου ανακάλυψαν στη Χαριλάου Τρικούπη

Προσπάθεια πολιτικής εξόντωσης του από τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε η Κουμουνδουρου να πετύχει ο,τι δεν πέτυχε με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ , δηλαδή την διάλυση του ΠΑΣΟΚ βλέπει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πίσω απο την ανακίνηση του θέματος των υποβρυχίων με πρωτοβουλία της αξιωματικής αντιπολιτευσης.
Ο κ. Βενιζέλος πιστεύει
οτι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει εις βάρος του ένα «χυδαίο παιχνίδι» και ο,τι απώτερος στόχος του είναι να τον εξομοιώσει στην συνείδηση της κοινής γνώμης με τον.....
έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού για σκάνδαλα Ακη Τσοχατζόπουλο.

Μάλιστα θεωρεί οτι οι έντονες διεργασίες που συντελούνται στον χώρο της Κεντροαριστεράς έχουν θορυβήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε τέτοιο σημείο που να επιθυμεί να θολώσει για μια ακόμη φορά την εικόνα του για να ανακόψει την δυναμική του εγχειρήματος.

«Αυτό δεν θα περάσει έτσι» φέρεται να έχει πει στους συνεργάτες του τονίζοντας οτι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τα «μικροκομματικά παιχνίδια της Κουμουνδουρου».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν οτι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοίξει τεχνητούς διαύλους επικοινωνίας με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο προκειμένου να τον εκμεταλλευτεί πολιτικά και να βλάψει τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με τον οποίο έχει ως γνωστόν ανοιχτούς πολιτικούς λογαριασμούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν στην Χαριλάου Τρικούπη προκειμένου να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα και να προκαλέσει ενδοκυβερνητικό ρήγμα είναι ικανός να αφήσει στον κ. Αβραμόπουλο να προσδοκία ότι θα τον προτείνει ως πρωθυπουργό σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας η ακόμη και ως υποψήφιο για τη Προεδρία της Δημοκρατίας.

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/285362/sxedio-politikhs-eksontwshs-toy-benizeloy-anakalypsan-sth-xarilaoy-trikoyph#ixzz2i9bkHjFm
Keywords
Τυχαία Θέματα