ΣΑΜΑΡΙΚΕΣ ΝΕΟΜΑΙΝΑΔΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Στην Ελληνική μυθολογία οι Μαινάδες ήταν νύμφες συντρόφισσες και συνοδοί του Διόνυσου. Τον λάτρευαν, και περιέρχονταν σε εκστατική μανία που εκδηλωνόταν με μανικούς χορούς, και υπερκινητική και βίαιη συμπεριφορά. Παίρναν τα όρη και τα βουνά θηλάζοντας άγρια ζώα, ξερίζωναν δέντρα, και σκότωναν άγρια θηρία. Όπως και να το κάνουμε θεό λάτρευαν, και το επέκεινα δεν είναι παίξε γέλασε. Είχαν όμως τον Ευριπίδη που στις Βάκχες του τις περιγράφει με την προσήκουσα ενάργεια. Respect.
Στις μέρες μας η απόλυτη ντεκαντάνς.
Στη θέση του Διόνυσου ο Ex MP. Ο ντε και καλά super duper. Ο πρίγκιπας των ονείρων τους με τ’ άσπρο άλογο που θάρθει να τις.........
πάρει. Αμ δε. Καπαρωμένος είναι. Δεν έχει μπέσα κορίτσια να μπείτε ανάμεσα στο ζευγάρι. Κουλάρετε. Και αν οι αρχαίες νύμφες την έκαναν προς τα όρη και τα βουνά για να ξεσχίσουν άγρια θηρία για πάρτη του Διόνυσου, εσείς δεν πρόκειται να τα βρείτε, επειδή τα έκαψαν μαζί με τα θηρία, τα φρυδάτα, και επίσης προσοντούχα, δίποδα της παράταξης σας για να τα οικοπεδοποιήσουν και διαθέσουν σε τιμή ευκαιρίας σε ανθρώπους, που τους πούλησαν φρούδα όνειρα για καλύτερη ζωή. Η Ζωή είναι άλλης κοπής γυναίκα. Δε σας φταίει για το ανεκπλήρωτο της ζωής σας. Για τη ματαίωση των ονείρων σας για υστερική εξουσία μέσω του προσοντούχου, που δεν είναι απαραίτητα και μέγκλα. Αν δεν το καταλάβατε, σας έβαλε μπροστά και κρύφτηκε. Τί καταφέρατε εκτός από το να γίνετε περίγελος, έστω για λίγο, στρεφόμενες εναντίον του ίδιου σας του φύλου;. Και να επιβάλλεται να μεσολαβήσουν άντρες για να σας χωρίσουν από το μαλλιοτράβηγμα της Ζωής, υπερασπίζοντας την από την ανερμάτιστη επίθεση σας;. Αφήστε τη Ζωή να κάνει αυτό που ξέρει καλά, και φτιάξτε μια αντίστοιχη. Αν δεν μπορείτε, μιμηθείτε την ή γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Μέση λύση δεν υπάρχει στα επώδυνα.
Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους με ελλιπή αβρότητα εξέφρασαν τις απόψεις τους. Προνόμιο του δημοκρατικού διαλέγεσθαι. Όπως αντίστοιχα και η επιμονή μας στην ψύχραιμη επιχειρηματολογία, που δεν απαντήθηκε.
Keywords
Τυχαία Θέματα