ΠΡΟΣ κ. ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΒΛΕΠΕΛΙΝ

Κυρία Βαγενά σας έχουμε θαυμάσει στο θέατρο και σας σεβόμαστε έτσι όπως δε σας σεβάστηκε ο κ. Λοβέρδος που είπε να σας «μαζέψουν» δίκην σάκου απορριμμάτων. Δείξτε κατανόηση κυρία μου, γιατί ήταν ατυχής στιγμή για τον πρώην υπουργό, που ως γνωστόν είναι εξαιρετικός οικογενειάρχης, πολύτεκνος, και με πολύ αγάπη για τη σύζυγο του, σε βαθμό που με το που έκλεισε την Ολυμπιακή το σινάφι του και στην οποία εργαζόταν και έφυγε συνταξιοδοτημένη,
έσπευσε εκμεταλλευόμενος τον νόμο Χατζηδάκη, να την τοποθετήσει σε δεύτερη προσωποπαγή θέση του δημοσίου, την ίδια στιγμή που έβριζε τους δημοσίους υπαλλήλους ότι πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού. Εξαιρούσε βέβαια την μόλις πρόσφατα τοποθετημένη στο δημόσιο σύζυγο του. Αν δεν είναι πιστός σύζυγος αυτός, ποιος........
είναι.
Αν ήμασταν εσείς κ. Βαγενά θα ρωτούσαμε τον εν λόγω κύριο να μας απαντήσει για την ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» που παραπέμπεται για κακούργημα λόγω παράνομης χρηματοδότησης επί υπουργίας του. Τι έχει να μας πει γιατί μας φαίνεται αρκετά τσιτωμένος.
Θα τον ρωτούσαμε επίσης για τον διασυρμό που έκανε στις οροθετικές γυναίκες, που έβγαλε φάτσα φόρα τα πρόσωπα τους, οι οποίες αθωώθηκαν όμως από τα δικαστήρια, και ενώ η χώρα είχε διασυρθεί διεθνώς για τη ρατσιστική επίθεση εναντίον τους. Πού η συγνώμη του;. Και αυτές «σάκος που μάζεψε και έστειλε στον κοινωνικό Καιάδα». Θα αναρωτιόμασταν μήπως ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τίποτε δικαστικά τράβαλα από προσφυγή τους;.
Και φυσικά δε θα ρωτούσαμε τον εν λόγω πολιτικό άνδρα – και τους υπόλοιπους συναγελαζόμενους συντρόφους του- γιατί δεν κάνουν φασαρία όταν μιλά ο εξουσιομανής και πολιτικά βουλιμικός τσομπάνος τους και βγάζουν τον σκασμό. Μα αντίθετα με την παροιμία που λέει ότι όταν φύγει το αρνί από το μαντρί, το τρώει ο λύκος, στο συγκεκριμένο μαντρί όταν κουνηθεί ή αναπνεύσει το αρνί, θα το φάει ο τσομπάνος!. Εσείς το συγκεκριμένο μαντρί – έστω και για λίγο- δεν το ζήσατε, και δεν το αντέξατε;. Ή δεν το ζουν στο πετσί τους οι πρώην σύντροφοι τους, που τους έδιωξαν από το κόμμα κακήν κακώς, και κατηγορούνται για προδοσία επειδή δεν «συνεμορφώθησαν» με τις εντολές του τσομπάνου.
Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας με πολιτικά παχύδερμα. Ψυχραιμία και κάντε τις ερωτήσεις που πρέπει να τους γίνουν για τα πεπραγμένα τους και δε θα μπορούν να σας απαντήσουν. Δείξτε στο λαό την πολιτική τους αγυρτεία και ξαναθυμίστε του ποιοι τον κυβερνούσαν και πού τον έφτασαν.
Keywords
Αναζητήσεις
vagena image, αννα βαγενα τσοντες
Τυχαία Θέματα