Πιέζουν τη Λούκα για να βγει μπροστά!

Γράφει ο Μαγια
ΣτηΛούκα Κατσέλη, εναποθέτει τις ελπίδες του ο πολλαπλώς προδομένος και οργισμένοςκόσμος του ΠΑΣΟΚ για να μπει φραγμός στο νεοδεξιό κατήφορο του πάλαι ποτέσοσιαλιστικού κόμματος.Ηπρώην υπουργός, που βρέθηκε στην Πάτρα (ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού της προςΚεφαλονιά), έγινε δέκτης έντονων πιέσεων προκειμένου να αναλάβει τις δέουσεςπρωτοβουλίες, έτσι ώστε να επανακτήσει το κόμμα τον δημοκρατικό και φιλολαικόπροσανατολισμό του. Δεκάδες αγανακτισμένοι
πατρινοί, στελέχη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ,έσπευσαν να τη συναντήσουν για να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό της,για την έντιμη και αξιοπρεπή στάση που επέδειξε απέναντι στις νεοφιλελεύθερεςπολιτικές, αλλά και να.......... προειδοποιήσουν πως δεν έχουν καμιά θέση σε ένα κόμμαεκφραστή των συμφερόντων του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και των τραπεζών,στέλνοντας σαφές μήνυμα στους δυο επίδοξους αρχηγούς, Βενιζέλο και Λοβέρδο.
ΗΛούκα Κατσέλη, εμφανώς ικανοποιημένη από την θερμή υποδοχή, αφού ανέλυσε μετεκμηριωμένο λόγο τη σημερινή δραματική πολιτική και οικονομική κατάσταση,τόνισε ότι η λύση για τη σωτηρία της πατρίδας θα προέλθει μόνο από τηνκεντροαριστερά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία τουΠΑΣΟΚ. Ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκηδημιουργίας νέων συλλογικοτήτων, έτσι ώστε να βγουν στο προσκήνιο οι έντιμοιπολίτες, οι πολίτες της δημιουργίας, της γνώσης, του μόχθου και τηςανιδιοτελούς προσφοράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα