Παραιτήθηκε και ο Στέφανος Τζουμάκας με βέλη κατά αυριανιστών...


Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο Στέφανος Τζουμάκας από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδριάζει για δεύτερη μέρα μέσα εκρηκτικό κλίμα.

Ο ίδιος δήλωσε... στους δημοσιογράφους πως κάποιοι μέσα στο κόμμα καταπίνουν ό,τι τους λένε, πως δεν ψάχνουν και δεν ενημερώνονται τονίζοντας ότι πρόκειται για μία κατάσταση που γνωρίζει καλά, γιατί προέρχεται από ένα κόμμα στο οποίο υπήρχαν οι λεγόμενοι αυριανιστές και «έκαναν ακριβώς το ίδιο».

Ο κ. Τζουμάκας υπογράμμισε την

ανάγκη «ο καθένας να αναζητήσει, να ψάξει, να ενημερωθεί και να πάψει να είναι οπαδός. Να γίνει μέλος και στέλεχος, γιατί η χωρά είναι σε δύσκολη θέση» είπε.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα στελέχη, που είχαν παραπεμφθεί από τον Στέφανο Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας προς διαγραφή. Ο Πάνος Σκουρλέτης αποχώρησε από το κόμμα την Παρασκευή, ενώ από το βράδυ της Πέμπτης ήταν γνωστή και η απόφαση μελών της «Ομπρέλας» να αποχωρήσουν σήμερα, ανάμεσά τους οι Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας.

Ο νέος πρόεδρος στη χθεσινή εμπρηστική ομιλία του στην Κ.Ε. έδωσε τελεσίγραφο στην Επιτροπή να αποφασίσει σχετικά μέσα σε μία βδομάδα, αλλιώς θα προχωρήσει σε δημοψήφισμα, προκαλώντας κύμα αποχωρήσεων και πρόταση μομφής στο προεδρείο, το οποίο απέρριψε την πρόταση για ψηφοφορία σχετικά με την εισήγηση περί δημοψηφίσματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα