ΠΑΟΚ: “Τρέλα” και στην Τιφλίδα! Ζεστή... υποδοχή στο αεροδρόμιο [pic]

Μετά από πτήση δυο ωρών η ομάδα του ΠΑΟΚ έφτασε στην Τιφλίδα για τον αγώνα με την Ντιναμό για τα πλέι οφ του Europa League. Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Γεωργίας την αποστολή περίμενε μια μικρή έκπληξη...
Στην Τιφλίδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντιναμό, στο πλαίσιο των πλέι οφ των Europa League....

Τον
“δικέφαλο του Βορρά” υποδέχτηκε μικρή ομάδα Ελλήνων ομογενών με παραδοσιακές ενδυμασίες και συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ προσφέρθηκαν στους παίκτες και συνοδούς τοπικά εδέσματα.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την διάρκεια της πτήσης ο κυβερνήτης του αεροσκάφους κ. Τζώνος ευχήθηκε και καλοσώρισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σημειώνοντας πως αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που σαν θερμός φίλος της και επί 33 χρόνια πιλότος αεροσκαφών για πρώτη φορά στην καριέρα του αναλαμβάνει να μεταφέρει τον ΠΑΟΚ αν και τον παρακολουθεί από τα νεανικά του χρόνια.

Στην «ασπρόμαυρη» αποστολή μετέχουν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.
Keywords
Τυχαία Θέματα