Όσο εσείς...κολυμπάτε , εμείς..... διορίζουμε

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των νέων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών των νοσοκομείων, από το Υπουργείο Υγείας ,σε Καβάλα, Δράμα, Βόλο, Θεσπρωτία, Ζάκυνθο και Τρίπολη... Ως εδώ τίποτα το ιδιαίτερο ή το επιλήψιμο.... Αν όμως κοιτάξουμε τον πολιτικό βίο και πολιτεία δύο διοικητών , αυτών του Χρήστου Κοπατσάρη για το Γ.Ν. Καβάλας και του Κωνσταντίνου Κονίδα για το Γ.Ν. Ζακύνθου , θα καταλήξουμε στο αυτονόητο, είναι...... ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Ο
35χρονος (!)οικονομολόγος (γεννημένος το 1978) Χρήστος Κοπατσάρης είναι πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ παλαιότερα διετέλεσε και περιφερειακός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών και Κιλκίς.
Ο Κώστας Κονίδας είχε εκλεγεί δήμαρχος Ναυπακτίας το 1998, ενώ δεν κατάφερε να εκλεγεί το 2002 και το 2006. Το ίδιο έτος είχε κατεβεί ως αντάρτης της Νέας Δημοκρατίας.

Στο δεύτερο γύρο έχασε από την "επίσημη" υποψηφιότητα της ΝΔ, στη συνέχεια όμως φάνηκε να έχει φίλους στο κόμμα του, αφού ορίστηκε πρόεδρος του νοσοκομείου Μεσολογγίου. Στις εσωκομματικές εκλογές τάχθηκε στο πλευρό του Α. Σαμαρά.
Όπως γίνεται φανερό κανείς δεν περισσεύει στη Νέα Δημοκρατία καθώς χίλιοι καλοί χωράνε εν μέσω θερινής ραστώνης και των μπάνιων του λαού.
Keywords
Τυχαία Θέματα