Οι προτάσεις της ημέρας (26/02)

Ακόμη ένα “καυτό” τριήμερο ανήκει στο παρελθόν, στη διάρκεια του οποίου δώσαμε και πάλι τη μάχη μας με τους book. Είχαμε τις επιτυχίες μας, είχαμε τις αποτυχίες μας, σκηνικό γνώριμο στο στοίχημα και περνάμε στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο φυσικά προσφέρεται για πολύ λιγότερα πράγματα.

Έτσι, θα κινηθούμε με μόλις τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι...
, μια μπασκετική επιλογή και μια από το πρόγραμμα του τέννις.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από την αναμέτρηση Σλίγκο Ρόβερς – Κορκ. Η πρωταθλήτρια,
Κορκ, ξεκίνησε με 2/2 νίκες και τις φετινές της υποχρεώσεις, κερδίζοντας με 2-3 τη Σεντ Πάτρικς και με 2-0 τη Γουότερφορντ. Παραμένει η καλύτερη ομάδα στη λίγκα, επιθετικά βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με περίσσεια άνεση και το σενάριο του να σημειώσει δυο τέρματα ή περισσότερα και στο σημερινό παιχνίδι φαντάζει πολύ πιθανό. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, θα επιλέξουμε το Κορκ Over 1,5 ομαδικό σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν δείξει αμυντικές αδυναμίες στα δυο πρώτα φετινά τους παιχνίδια.

Συνεχίζω με Overaki και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γιονγκ Αλκμάαρ και Γιονγκ Αϊντχόφεν. Οι δυο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, από τη στιγμή που αγωνίζονται Δευτέρα πιθανόν να έχουν στη σύνθεσή τους και κάποιους παίκτες από τις πρώτες ομάδες, έτσι τα ρόστερ αναμένεται να δυναμώσουν αρκετά. Περιμένουμε ένα “χορταστικό” ματς με αρκετά τέρματα εκατέρωθεν, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 3,5 σε απόδοση 2.20 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνω με Goal/Goal και την κόντρα της Ντόρτμουντ με την Άουγκσμπουργκ. Η Ντόρτμουντ μοιάζει αναγεννημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την πρόκριση στους “16” του Europa League. Βρίσκεται στη 2η θέση της Bundesliga, με νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα βρεθεί στο +3 από τους διώκτες της αποκτώντας σαφές πλεονέκτημα για ένα εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αντιμετωπίζει μια άκρως επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή αν θέλει να τα καταφέρει. Θεωρούμε “δεδομένο” πως θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα οι “κιτρινόμαυροι”, ενώ το να δεχτούν κι ένα τέρμα φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, μιας και συνεχίζουν να παρουσιάζουν αμυντικά ζητήματα, παρά την αγωνιστική τους άνοδο. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.89 Betshop και θα μπει στις επιλογές μας.

Θυμίζω πως μπάσκετ και τέννις, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά. Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!
Keywords
Τυχαία Θέματα
2602,