Οι προτάσεις της ημέρας (11/01)

Ιδανικά ξεκίνησε η στοιχηματική μας περιήγηση χθες, καθώς πληρωθήκαμε εύκολα τόσο το G/G της της Ρίο Άβερ (3-3), όσο και το Over 2,5 της Ρεν (4-2), ενώ πέρασε άνετα και η μπασκετική επιλογή μας που ήταν το Under 149,5 της Τενερίφης (72-53). Ωστόσο η Τσέλσι δεν τα κατάφερε κόντρα στη “λειψή”, Άρσεναλ, κι έτσι μας χάλασε ένα πολύ όμορφο βράδυ...

Το σημερινό κουπόνι δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εμπεριέχει ελάχιστα ματς που αξίζουν την προσοχή μας, έτσι θα κινηθούμε με μόλις δυο ποδοσφαιρικές επιλογές και μικρότερα πονταρίσματα, μιας και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε σπατάλες. Επίσης,
έχουμε ξεχωρίσει μια επιλογή κι από το κουπόνι του μπάσκετ. Για πάμε να δούμε τι και πως…

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβάντε και Εσπανιόλ. Η Λεβάντε έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τη νίκη με 1-2 στην έδρα της Εσπανιόλ και στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσει να προστατεύσει το σημαντικό προβάδισμα που απέκτησε. Η Εσπανιόλ εκτός έδρας συναντάει πάντοτε δυσκολίες, σήμερα θα «ανοιχτεί» ώστε να κυνηγήσει την ανατροπή κι αν δεν της βγει το ματς, πιθανόν να περάσει ένα δύσκολο βράδυ. Θα εμπιστευτούμε την έδρα και θα πάμε με το 1DNB σε απόδοση 2.05 στον Stoiximan.

Συνεχίζω με Goal/Goal και την αναμέτρηση Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης. Ο Ατρόμητος έγινε το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη με 0-1 στην Τρίπολη, ωστόσο ο Αστέρας βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ιδίως σε επίπεδο πρωταθλήματος, εκεί όπου μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες στα επτά τελευταία παιχνίδια του. Περιμένουμε από τους Αρκάδες να κυνηγήσουν την ανατροπή πετυχαίνοντας τουλάχιστον ένα τέρμα, ενώ το σενάριο του να σκοράρει και ο Ατρόμητος φαντάζει πάρα πολύ πιθανό. Το G/G σε απόδοση 2.25 στον Stoiximan έχει αξία και θα το κρατήσουμε.

Ολοκληρώνω με μπάσκετ και την κόντρα της Αρμάνι Μιλάνο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αδιαφορία της ΤΣΣΚΑ σε πολλά ματς είναι εκνευριστική, ο Ιτούδης και το σύνολο της ομάδας γνωρίζουν ότι δεν θα χαθεί ποτέ το πλεονέκτημα της έδρας και είναι σίγουρο ότι προς το τέλος της κανονικής περιόδου θα επιλεχθεί αντίπαλος για τα πλέι-οφ. Στον πρώτο γύρο, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, η ΤΣΣΚΑ είχε νικήσει 93-84 με ανατροπή λόγω του 28-20 της τελευταίας περιόδου, αυτή την εμφάνιση θα έχει απόψε σαν «οδηγό» η Αρμάνι ώστε να διεκδικήσει μέχρι ένα σημείο. Άλλωστε απόψε θα «πετύχει» την ΤΣΣΚΑ σε όχι και τόσο καλή αγωνιστική εμφάνιση αφού ήταν κακή στο 79-90 από την Κουμπάν, κάκιστη στο 85-72 από την Μπαρτσελόνα, μέτρια στο 81-90 επί της Μπασκόνια με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο και μέτρια στο 79-63 επί της Αστάνα. Με ρίσκο ποντάρουμε στην Αρμάνι +9,5.

bethome.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα