Οι μεγάλες και επαναληπτικές ερωτήσεις του Σαμαρά στον Τσίπρα!


ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΛΙ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ!
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις "βγάζει" η συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Ant1 και η οποία θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Αντ.
Σαμαράς "πετά το... γάντι" στον Αλ. Τσίπρα για 3 παλιά βασικά ζητήματα: Πρώτον, ζητά από τον πρόεδρο του Σύριζα να ξεκαθαρίσει τη θέση του κόμματός του σχετικά με τη συζήτηση περί δραχμής. Ευρώ ή Δραχμή, είναι το ξεκάθαρο ερώτημα του πρωθυπουργού. Δεύτερον, καλεί τον Αλ. Τσίπρα να στηρίξει την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Και τρίτον, ζητά από τον Τσίπρα να πει τι θα κάνει αν χάσει τις εκλογές.

"Ας μας πει ο κ.Τσίπρας τι θα κάνει αν χάσει τις προσεχείς εκλογές" είναι το ερώτημα του πρωθυπουργού. Στην ίδια συνέντευξη ο Αντ. Σαμαράς υποστηρίζει πως η παρούσα βουλή μπορεί να εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός στην βαρυσήμαντη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Χούκλη και τον Δημήτρη Κοτταρίδη (θα μεταδοθεί αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού), δεν σχολιάζει τις δηλώσεις Βενιζέλου, που "απειλεί" με εκλογές, λέγοντας πως δεν κινδυνεύει η κυβερνητική σταθερότητα την επόμενη ημέρα. Τέλος, ο πρωθυπουργός δηλώνει πως δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα