Οι 7 νάνοι ο Πάγκαλος ο Σαμαράς και το κέντρο της Αθήνας

Απάντηση σε σχετικές αιτιάσεις της ΝΔ, με την παρουσίαση του απολογισμού σε σχέση με τα αποτελέσματα εφαρμογής των μέτρων που έχουν αποφασιστεί για το κέντρο της πόλης της Αθήνας, έδωσε την Τρίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση κατά της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τις τελευταίες ημέρες το σύστημα
παραπληροφόρησης της Συγγρού διέδιδε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές. Αντιμέτωποι με την πραγματικότητα του μεγάλου έργου της κυβέρνησης, αλλά και με τις απερίγραπτες ευθύνες τους για όσα κληροδότησαν, προσπαθούν πάντα να αμαυρώσουν την εθνική προσπάθεια, να αρνηθούν κάθε πρόοδο, να προσποιηθούν ότι δεν βλέπουν την αλήθεια» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ο Θ. Πάγκαλος επιτίθεται, συγκεκριμένα, κατά του αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του εκπροσώπου του κόμματος της...... αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μιχελάκη, λέγοντας:

«Μεταξύ των "επτά νάνων" της ηγεσίας της ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Άνοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του "αιώνιου γκρινιάρη". Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι "ιεραπόστολοι" της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του έθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία».

Αφού κάνει λόγο για «λόγια», «πομφόλυγες» και «ψεύδη» εκ μέρους της ΝΔ, ο Θ. Πάγκαλος σημειώνει πως ο πρώτος απολογισμός από την εφαρμογή των μέτρων για την Αθήνα έγινε στις 2ο Ιουνίου και έκτοτε, προσθέτει, πραγματοποίησε στο γραφείο του σειρά συνεργασιών και συσκέψεων με όλους τους συναρμόδιους υπουργούς για το κέντρο της Αθήνας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Τρίτη.

Σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αναφέρονται τα εξής:

1. Συνεχής Αστυνόμευση: Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ασφαλέστερο. Μόνο τον μήνα Ιούλιο, διατέθηκαν 15.528 αστυνομικοί και 3.713 μέσα. Ελέχθησαν 51.967 άτομα και 2.297 οχήματα. Προσήχθησαν 23.936 άτομα και συνελήφθησαν 566. Έγιναν 1.713 πεζές περιπολίες. Από τις 20/6/2011 έως και 30/07/ 2011 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής συνελήφθησαν 1.779 αλλοδαποί για παράνομη είσοδο στην χώρα και απελάθηκαν 420, εκ των οποίων οι 118 μέσω του προγράμματος εθελοντικής επιστροφής.

2. Αποτελεσματικότερος συντονισμός Αστυνομίας, Δήμου, Περιφέρειας και ΣΔΟΕ.: Πραγματοποιήθηκαν σε εγκαταλελειμμένα-παλαιά κτίρια όπου διαμένει μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού και με την συμμετοχή αστυνομικών, υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΔΟΕ, 7 επιχειρήσεις. κατά τις οποίες ελέχθησαν 24 κτίρια και προσήχθησαν 242 αλλοδαποί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής. Συγκροτήθηκαν, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων, 934 μικτά κλιμάκια, από τα οποία κατασχέθηκαν συνολικά 94.881 είδη παραεμπορίου. Πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό αποθηκών-πηγών τροφοδοσίας προϊόντων παραε
Keywords
Τυχαία Θέματα