Ο Σαμαράς η φουρνάρισσα και το πραγματικό πρόβλημα των μικροεπιχειρήσεων (βίντεο)

Αφού σου λέει ρε στουρνάρι ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μισθοί των εργαζόμενων αλλά το ΤΕΒΕ η εφορία,η ΔΕΗ εσύ γιατί επιμένεις να απολύσει εργαζόμενους και μάλιστα λες ότι θα φταίει ο Σύριζα αν τους απολύσει.
Η πραγματικότητα στην χθεσινή συνέντευξη είναι ότι ο Σαμαράς δεν είχε απαντήσεις αλλά ένα στόρι να διηγηθεί και αυτό το στόρι το ξεφούρνιζε άσχετα με τις ερωτήσεις που του
γινόταν...
Από το www.periodista.gr

Συγκλονιστική ήταν η παρέμβαση μίας αρτοποιού στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Mega, όπου προσκεκλημένος ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Συγκεκριμένα, όταν η συζήτηση πήγε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, θέμα το οποίο επιταχύνει η νέα κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στην αρτοποιό είπε χαρακτηριστικά ότι «αν όπως λέει μία πλευρά, κυβερνητική, σήμερα αυξάναμε τον κατώτατο μισθό, δεν θα ήσασταν υποχρεωμένη, δεν θα το θέλατε, αλλά θα δεν ήσασταν υποχρεωμένη να σκεφτείτε ξαφνικά ότι ίσως θα πρέπει, μία που δεν τα βγάζω, να απολύσω έναν από τους δέκα ανθρώπους;», για να λάβει ως απάντηση ένα μεγαλοπρεπές «ΟΧΙ».

Η αρτοποιός, τόνισε σε ήρεμο τόνο ότι «έχω δέκα εργαζόμενους αυτή την στιγμή. Δεν τα βγάζω πέρα. Χρωστάω στο ΤΕΒΕ, στην Εφορία. Προτιμώ να πληρώσω αυτούς τους ανθρώπους γιατί είναι 25 και 35 χρόνια μαζί μου».

Ο Αντώνης Σαμαράς όμως συνεχίζοντας απτόητος στο ίδιο μήκος, υποστήριξε ότι αυτό «την τιμά», αλλά την κάλεσε να σκεφτεί κάποιους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι θα ήθελαν να κάνουν πρόσληψη και δεν θα μπορούν, με την αρτοποιό να απαντά εκ νέου και να κάνει λόγο για την υψηλή φορολογία.

Δείτε το video
Keywords
Αναζητήσεις
η γυναικα φουρναρισσα
Τυχαία Θέματα