Ο Άρης "σκόρπισε" (4-2) τον ΠΑΟΚ...

Σα να ήταν γραφτό ο ΠΑΟΚ να δει το αήττητό του να σταματά απέναντι στο συμπολίτη και αιώνιο αντίπαλο, Άρη. Οι κίτρινοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τον Δικέφαλο του Βορρά και με ανατροπή πήραν το ντέρμπι με 4-2.

Μετά από ένα εκπληκτικό ματς οι γηπεδούχοι πήραν μία επική νίκη και έβαλαν τέλος στο σερί 51 αγώνων χωρίς ήττα που έτρεχαν εδώ και πολλούς μήνες οι πρωταθλητές...

Παρά την εντυπωσιακή και εκρηκτική ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ
ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα, όταν ο Σφιντέρσκι, στο 10ο λεπτό, άνοιξε το σκορ έπειτα από τραγικό λάθος του Κουέστα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν επηρεάστηκαν από τον αιφνιδιασμό και μπόρεσαν επτά λεπτά αργότερα να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν ο Λάρσον βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Μάτος και σούταρε για να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος φέρει ευθύνη για το 1-1.

Πριν κλείσει το ημίχρονο οι «κίτρινοι» έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και με σούπερ κεφαλιά του Βέλεθ (41’) πήραν προβάδισμα στο σκορ.

Με γκολ για τον Άρη ξεκίνησε η επανάληψη, όταν, στο 47’, ο Ζίβκοβιτς έκανε τραγική έξοδο, ο Ροζ τον κέρδισε κατά κράτος και έγραψε το 3-1.

Στο 70’ οι γηπεδούχοι έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τον Σάσα να σκοράρει για το 4-1, έπειτα από πάσα του Φετφατζίδη.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε για να πετύχει κάτι καλύτερο, μείωσε σε 4-2 με τον Μάτος στο 77’, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη φτάνουν τους 25 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ, εκτός από το αήττητο, μπορεί να δει με την έναρξη του 2020 τον Ολυμπιακό να τον προσπερνάει στην πρώτη θέση εφόσον νικήσει αύριο τον Παναθηναϊκό.
Keywords
Τυχαία Θέματα