Νοσοκόμα σκότωνε τους αντιπαθητικούς ασθενείς και έβγαζε selfie με τα πτώματα τους

Μία 42χρονη νοσοκόμα από την Ιταλία όχι μόνο δεν φρόντιζε τους ασθενείς της αλλά αν τους θεωρούσε ενοχλητικούς τους σκότωνε και στη συνέχεια έβγαζε selfie με τα πτώματα τους!

Η Ντανιέλα Πογκιάλι συνελήφθη από τις ιταλικές αρχές και κατηγορείται ότι σκότωσε 38 ασθενείς της...
Η ίδια δούλευε στο νοσοκομείο της πόλης Λούγκο και οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της μετά και από το τελευταίο περιστατικό.

Η Ντανιέλα φρόντιζε την 78χρονη Ρόζα Καλντερόνι που βρέθηκε νεκρή. Η αυτοψία
έδειξε πως αιτία θανάτου ήταν μια φονική ένεση με χλωριούχο κάλλιο, που διακόπτει τη λειτουργία της καρδιάς. Η αστυνομία ερευνούσε την υπόθεση όταν βρέθηκε μπροστά σε μια σειρά μυστήριων θανάτων που όλοι είχαν συμβεί στη βάρδια της 42χρονης.

Οι συνάδελφοι της νοσοκόμας μιλούν για έναν σκληρό, δύσκολο και ευέξαπτο άνθρωπο. Ένας νοσηλευτής ισχυρίστηκε ότι η συνάδελφος του έχει selfies στο κινητό της με τα πτώματα των θυμάτων της. Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο η νοσοκόμα «καταδίκαζε» σε θάνατο τους ασθενείς που είτε οι ίδιοι, είτε οι συγγενείς τους, της φαίνονταν ενοχλητικοί.

Το έργο της αστυνομίας δεν είναι εύκολο μια και πολλά από τα περιστατικά είναι παλιά και υπάρχουν φόβοι πως οι ουσίες μπορεί να μην έχουν αφήσει ίχνη στις σορούς. Ο αρχηγός της αστυνομίας, Αλεσάντρο Μανσίνι δήλωσε πως όταν πήγαν να συλλάβουν την νοσοκόμα εκείνη ήταν ατάραχη.
Keywords
Τυχαία Θέματα