Νέο θύμα κοπτοραπτικής ο Σταθάκης

Η ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ...Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν δηλώσεις του Γ. Σταθάκη, τις οποίες αποφάσισαν να... αναδείξουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ...Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Οι θέσεις που διατύπωσε ο κ. Σταθάκης για τη διατήρηση των φορολογικών συντελεστών έρχεται
σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας".
Στον χορό μπήκε και το Σίμος Κεδίκογλου, αναφέροντας: "Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού διαπίστωσε ότι οι Έλληνες “υποφορολογούνται”, τώρα δηλώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τους σημερινούς φορολογικούς συντελεστές."

Από την πλευρά του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντά διευκρινίζοντας πως οι θέσεις του κόμματος για το φορολογικό είναι πάγιες.
Ολόκληρο το σχόλιο

Για άλλη μία φορά, οι «ερμηνευτές» των δηλώσεων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνουν και τόσο καλά τη δουλειά τους. Ο κ. Σταθάκης στη σημερινή του συν/ξη στο Βήμα fm υποστήριξε ότι αν ισχύσουν οι ίδιοι φορολογικοί συντελεστές για τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις και παταχθεί η φοροδιαφυγή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των φορολογικών εσόδων. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, την οποία προφανώς ξέχασαν να ακούσουν οι εγκέφαλοι της Χαριλάου Τρικούπη και όχι μόνο, ο κ. Σταθάκης αναφέρεται στην υπερφορολόγηση των πολιτών, εξαιτίας της αύξησης τόσο της άμεσης, όσο και της έμμεσης φορολογίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετακίνητος από τη θέση του για ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, με κατάργηση των χαρατσιών, μείωση ΦΠΑ στα είδη βασικής ανάγκης και την εστίαση, αύξηση του αφορολόγητου ορίου, δημιουργία περιουσιολογίου και αλλαγή των συντελεστών φορολογίας ώστε να ελαφρύνονται τα χαμηλά και μεσαία κλιμάκια.
Θα περιμέναμε από εκείνους που έχουν εξοντώσει τους πολίτες και έχουν γεμίσει με λουκέτα την αγορά, αντί να επιδίδονται στην «κοπτοραπτική» στις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, να απολογηθούν στον ελληνικό λαό. left.gr

Την μονταζίερα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν όχι μόνο τα κυβερνητικά προφίλ αλλά και τα λεγόμενα αντισύριζα αυτά του "ωχ μωρέ αδελφέ... όλοι ίδιοι είναι".
Ελάχιστοι διάβασαν τις κανονικές δηλώσεις Σταθάκη για να βγάλουν δικά τους συμπεράσματά αλλά έσπευσαν να υιοθετήσουν αυτά των παπαγαλίσκων της εντεταλμένης ειδησιογραφίας.
Είναι ο αφελής τρόπος που διαβάζουν η κάτι άλλο?

Πως είναι δυνατόν ενώ παραδέχονται ότι η πληροφόρηση είναι κατευθυνόμενη παρόλα αυτά να την διαδίδουν χωρίς να την ελέγξουν?
Η ανοχή αυτών των προφίλ όσο αθώα και να δείχνει κάνει μεγάλο κακό και είναι αυτό που κρατάει την κυβέρνηση ζωντανή.

Κανείς δεν ακούει όταν η παραπληροφόρηση διαδίδεται από έναν κυβερνητικό και αυτό το ξέρουν...αν όμως τα λέει ένας ανένταχτος...ένας "όλοι ίδιοι είναι"...ένας (αμεσοδημοκράτης),αποκτά βάρος η παραπληροφόρηση.Μας έχουν ζουρλάνει βρε παιδιά!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα