Νέο ηχητικό με Κασιδιάρη και Μπαλτάκο να συνομιλούν για τον εισαγγελέα Ντογιάκο

Η δίκη της ΧΑ όλα δείχνουν ότι θα εξελιχθεί σε αλληλοεκβιασμούς καθώς ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά είναι ακόμη έξω ενώ θα έπρεπε να περιλαμβάνετε στην δικογραφία και να ανοίξουν οι συνομιλίες που είχε με τα στελέχη της ΧΑ για να δούμε μέχρι που έφτασε η σχέση τους και αν ήταν όπως ισχυρίζεται ο Μπαλτάκος με δικιά του πρωτοβουλία.
Τώρα τι δίκη θα γίνει όλοι καταλαβαίνουμε από την δημοσίευση του ηχητικού.Δεν μπορεί να γίνει κάτω από αυτή την κυβέρνηση και πολύ φοβάμαι ότι η συνδιαλλαγή θα περιέχει και το κυνήγι των 180

Από
tvxs.gr

Νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή από επικοινωνία του Τάκη Μπαλτάκου με τον προφυλακισθέντα βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τους στενούς δεσμούς που είχε μαζί τους ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, στο ηχητικό ακούγεται ο εξής διάλογος:Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι ο εισαγγελέας που θα αποφασίσει;
Κασιδιάρης: Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση, που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως
Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι σίγουραΣε άλλη δήλωσή του μέσα από την φυλακή προς στέλεχος του νεοναζιστικού κόμματος, ο Κασιδιάρης υποστηρίζει ότι ο Μπαλτάκος «ομολογεί ότι ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά». Ωστόσο στο ηχητικό, το οποίο διακόπτεται ακριβώς μετά την τελευταία λέξη του πρώην γενικού γραμματέα, ο Τ. Μπαλτάκος φαίνεται να απαντάει στην ερώτηση αν ο εισαγγελέας είναι αυτός που ανέλαβε την υπόθεση. Επίσης, ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης βουλευτής υποστηρίζει ότι «ο Ντογιάκος είναι ο περίφημος "Παναθηναϊκάκιας", έτσι τον αποκαλεί ο Σαμαράς όταν διαβιβάζει τηλεφωνικά τις εντολές του» επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του περί σκευωρίας κατά του νεοναζιστικού κόμματος.Σημειώνεται ότι σήμερα ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος εισηγήθηκε την παραπομπή στο εδώλιο όλων των χρυσαυγιτών βουλευτών. Σύμφωνα με τον κ. Ντογιάκο, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανήκαν στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, ενώ η εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε υπό τον μανδύα κόμματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα