Μην τους ρίχνετε, πέφτουν μόνοι τους

Γράφει ο Μικρός Φωκίων Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Μπένι καθώς πόναγε το στομάχι του.Προφανώς βαρυστομάχιασε από το πολύ φαγητό. Έτρωγε φορολογούμενους.
Δημοψήφισμα θέλει να κάνει ο Γιωργάκης. Πρόκειται για άλλημια πασοκιά καθώς το δημοψήφισμα θα γινόταν προς το τέλος του Ιανουαρίου.
Μέχρι τότε θα έχουν γίνει τόσα πράγματα που ποιος θα τοθυμάται. Θα έχουμε ξανά πτωχεύσει, θα τρέχουμε για νέο κούρεμα,
μπορεί να μηνυπάρχει καν ΕΕ, οπότε .......άκυρο και το δίλλημα.
Ασε που μέχρι τότε ο Γιωργάκης μάλλον θα κάνει παρέα στονκουρασμένο.
Πότε πέφτει φέτος η Ανάσταση; Σε δυο – τρεις ώρες. Όταν θαέχει πέσει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι αυτήν την στιγμή έχει μείνει με 152 βουλευτές. Όταντελειώσω το κείμενο μπορεί να είναι με 145.
Αγώνας δρόμου έχει γίνει στο ποιος θα πρωτορίξει τηνκυβέρνηση. Κανονικά πρέπει να αφήσουν αυτήν την δουλειά στον Αντώνη τονΣφουγγαράκη.
Η ειδικότητα του είναι να ρίχνει κυβερνήσεις. Αυτός είναιικανός να είναι πρωθυπουργός και να ρίξει την κυβέρνηση του. Για να σωθεί ηχώρα. Και αν το κάνει θα έχει πράγματι προσφέρει σημαντικό έργο.
Η Αποστολάκη παραιτήθηκε γιατί δεν της άρεσε η προσφυγή σεδημοψήφισμα. Ενώ όλα τα άλλα που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ ήταν μια χαρά.
Ο επόμενος βουλευτής θα παραιτηθεί επειδή τα μέτραυπογράφονται με μαύρο στυλό και όχι με μπλε. Ή έστω με πράσινο.
Πάντως όλοι άρχισαν να λένε ότι το δημοψήφισμα είναιεπικίνδυνο καθώς μπορεί να μας οδηγήσει εκτός Ευρώπης. Τι λες τώρα, να αφήσουμετην κυρίλα της ΕΕ;
Άσε, που όπως λένε στο Mega, δεν κάνεις δημοψήφισμα αν δεν είσαι σίγουρος ότι τοαποτέλεσμα θα σε βολεύει και δεν ρισκάρεις.
Ο λαός είναι ώριμος για εκλογές όπου εξασφαλίζει εξουσία καιχρήμα στους ψηφισθέντες αλλά είναι εντελώς ανώριμος για να αποφασίσει για τηνπορεία της χώρας του.
Βέβαια έχει σημασία (για ένα δημοψήφισμα) και η ερώτηση καιη πληροφόρηση. Και η ερώτηση θα ήταν σίγουρα πασοκικού τύπου, όπου θαμπερδεύεται η βούρτσα με την Π@@τσα και η πληροφόρηση θα ήταν megalou τύπουσυσκότισης, παραπληροφόρησης και προπαγάνδας υπέρ των συμφερόντων τους.
Με το φερόμενο ως δημοψήφισμα έγινε χαμός σε όλον τονπλανήτη. Έπεσε το ευρώ, έπεσαν τα χρηματιστήρια, υπήρξε πανικός στις τράπεζεςκαθώς υπάρχει περίπτωση να χάσουν έναν τόσο καλό πελάτη όπου θα δώσουν 100 διςγια να πάρουν 130 δις.
Όχι πείτε μου, υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας που μεμια του κουβέντα ταράζει όλον τον πλανήτη; Είναι θεός ο Γιωργάκης.
Βέβαια ο πλανήτης δεν γνωρίζει τις πασοκιές αλλά αυτό είναιπρόβλημα του πλανήτη και όχι του Γιωργάκη.
Ο Γιωργάκης έχει σχέδιο, το έχω ξαναγράψει (αλλά η επανάληψηβοηθάει στην εμπέδωση). Έχει όραμα. Θέλει, επιτέλους, να έχουμε παγκόσμιοσοσιαλισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς. Καιτο περασμένο έτος χαρακτηρίστηκε ως μεγάλος στοχαστής.
Περίμενε λοιπόν να έρθει ο σοσιαλισμός αλλά αυτός έλειπε στοεξωτερικό για δουλειές. Όποτε σκέφτηκε να τον προκαλέσει μέσω του λαού. Με μιαεξέγερσ
Keywords
Τυχαία Θέματα