Με συνταγή 2012 η αντι-ΣΥΡΙΖΑ ρητορία της ΝΔ, και σε αυτές τις εκλογές!

Όσο πλησιάζει όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αρχές Φεβρουαρίου, τόσο τα κομματικά επιτελεία αποκαλύπτουν την προεκλογική τους στρατηγική. Και είναι δεδομένο, ότι ο Σταύρος Δήμας, δεν φέρνει ούτε 170 βουλευτές, και παρά τα σενάρια αλλαγής προσώπου σε τρίτη ψηφοφορία, και διαρροών του κ. Χατζηνικολάου... ότι ακόμα μιλάνε κάποιοι των Αν. Ελλήνων με το γαλάζιο στρατόπεδο, η ροή δεν είναι αναστρέψιμη.
Και δεν είναι αναστρέψιμη, αφού η ΔΗΜΑΡ, και ο Κουβέλης πλέον δεν ενδιαφέρονται (για τους δικούς τους λόγους) για επιστροφή στην αγκαλιά του Σαμαρά, και από την άλλη η χοντράδα Μελά να πάει στο απέναντι στρατόπεδο εντός 4-5 ημερών μόνο, τον γελοιοποίησε τόσο, που δεν θέλει κανένας βουλευτής των Αν. Ελλήνων να βρεθεί στη θέση του, με δεδομένο ότι ο Μελάς πήγε στο στρατόπεδο των ηττημένων.
Ακούγοντας σήμερα τον Αντώνη Σαμαρά, σε ομιλία του, κρατάμε το παρακάτω:
"Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι είναι η ώρα της ευθύνης των βουλευτών, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την στάση της στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας: Ο πρωθυπουργός εξέφρασε και τον «κίνδυνο εξόδου από το ευρώ», αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ."
Και ναι......ο προεκλογικός τόνος της ΝΔ, θα είναι αυτός του 2012. Σαμαράς ή Χρεοκοπία!
Προφανώς στην Νέα Δημοκρατία θεωρούν βολικό το δίμηνο της παράτασης, άρα και την "υποχρέωση" της νέας κυβέρνησης να δεχθεί τα μέτρα. Μόνο που στο κυβερνών κόμμα το τελευταίο δεν το λένε. Δηλαδή δεν λένε ότι αν βγάλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας τώρα, ή αν κέρδιζαν τις εκλογές θα έπρεπε να πάρουν νέα μέτρα κοντά στα 2δις. Και αυτά, για να κλείσει το υπάρχων μνημόνιο, όχι για το νέο μνημόνιο, που θα ζητηθούν επιπλέον πολλαπλάσια μέτρα!
Ο Αντώνης Σαμαράς θα εκβιάσει τον ελληνικό λαό με το δίλημμα , Εγώ ή Χρεοκοπία, αλλά εκεί θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει ότι το πραγματικό δίλημμα είναι
ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 'Η ΕΝΑ ΟΧΙ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ,, ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,!
Keywords
Τυχαία Θέματα