Με διπλό… ΠΑΣ για τίτλο, ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερη σημασία έχει για τον ΠΑΟΚ η σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πετύχουν την όγδοη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου», σε ένα ακόμα ματς που έχει χαρακτηριστεί ως…
τελικός για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσον αφορά την προϊστορία του αγώνα, στις
δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις στην έδρα των Ηπειρωτών, από το 2010, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έξι νίκες, ένα ματς έχει λήξει ισόπαλοι και οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες.

Επίσης, την περσινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στους «Ζωσιμάδες» με 1-0, με γκολ που είχε πετύχει ο Λέοβατς. Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ευελπιστούν σε νέο θετικό αποτέλεσμα, το οποίο σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, μπορεί να διευρύνει τη διαφορά από τους δύο συνδιεκδικητές του φετινού τίτλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μαουρίσιο και ο Κάνιας, με τον Πέλκα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται ο Κάμπος με τον Μάκ, και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα
… ΠΑΣ, ΠΑΟΚ,… pas, paok