Ματιές πίσω απ’ το τζάμι…

Γράφει η naiada
Επί 30- 40 χρόνια μας έμαθαν να συλλαβίζουμε… και να παπαγαλίζουμε…Γιαααά να μάθουμε επιτέλους να διαβάζουμε πραγματικά….
“Σε υπερψήφιση των μέτρων κάλεσε «όλους τους βουλευτές» και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Π. Μπεγλίτης, υποστηρίζονταςπως «το συμφέρον της....... πατρίδαςεπιβάλλει υπεύθυνη στάση και θετική ψήφο. Η μάχη πρέπει να κερδηθεί, δυστυχώς,με μεγάλες θυσίες».
Από την πλευρά του ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππας κατηγόρησε όσους δεν ψηφίζουν το νέομνημόνιο «ως ανεύθυνους», ενώ ζήτησε
να γίνει ανασχηματισμός τηςκυβέρνησης, μετά την ψηφοφορία για τα μέτρα.”....Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι 11.000.000 Έλληνες είναιανεύθυνοι, θέλουν να χαθεί η Ελλάδα, η δουλειά τους, η ζωή τους, κι αυτοί, ωςκαλοί μπαμπάδες και μαμάδες πρέπει να φέρουν τα ανυπάκουα παιδιά στον ίσιοδρόμο…. Για το καλό τους!!!!Με τις σωφρονιστικές μεθόδους της… βέργας στην καλύτερηπερίπτωση!!!!Δηλαδή, σε ψήφισα για να με δέρνεις!!!!….Ή κάποιο λάκκο έχει η φάβα…Μήπως προσπαθούν να διασφαλίσουν απλώς ότι η χώρα θα ξεπουληθείοπωσδήποτε????Γιατί κάποιοι εισέπραξαν γι’ αυτό?????Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται…. Τόση «υπευθυνότητα»….…Είναι πολλά τα λεφτά,… ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!Αυτός ή αυτοί θα φύγουν, για άλλη γης, άλλα μέρη, ατιμώρητοι, μετο δισάκι τους γεμάτο απ’ τα αργύρια της προδοσίας τους, εμείς θα μείνουμε ναπουλήσουμε και την τελευταία σταγόνα του αίματός μας, τη δική μας, των παιδιώνμας, των εγγονών μας σε μια χώρα σπαραγμένη…Αυτοί θ’ απολαμβάνουν χαβιάρι σταςΜπαχάμας, θα συνεχίσουν νακυκλοφορούν στη Διεθνή πολιτική σκηνή και να το παίζουν …Σοσιαλιστές!!!! Κιεμείς θα είμαστε εδώ, στα μαύρα σκοτάδια της απελπισίας, για να προσπαθούμε ναεξασφαλίσουμε λίγο ψωμί…Δείτε τι γράφεται… το δηλώνουν ευθαρσώς!!!«Η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης δεν βάζει τέλος στο σενάριοχρεωκοπίας της χώρας. Διασφαλίζει προσωρινά μόνο την εξυπηρέτηση του εξωτερικούχρέους καθιστώντας την ίδια στιγμή βέβαιη τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων στοαμέσως προσεχές διάστημα.»…. Τάδε έφηΜιλένα Αποστολάκη, πρώην κολλητή!!! Τοξέρουν, λοιπόν!!!!Αλλά δεν τους απασχολεί!!!! Καιμην κοροϊδεύουν κανέναν ότι «…δεν διάβασαν το μνημόνιο 1,2,3,…….45!!!!!!Αμ οι άλλοι????????????Δείτε τι γράφεται:«Υπό την παραδοχή ότι τοσκληρό πακέτο μέτρων προκαλεί κραδασμούς στην Κ.Ο. και απειλεί τη συνοχή τουκομματικού μηχανισμού, πολλοί βουλευτές ζητούναπό τον κ. Σαμαρά να θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας προκειμένου να τουςβγάλει από την δύσκολη θέση και να μπορούν να απευθυνθούν στους ψηφοφόρουςτους.»!!!!
Αυτό είμαστε !!!!Οι ψηφοφόροι τους!!!!! Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο θέλουν οι κύριοι!!!!
Επίσης: «Έμπειρα κοινοβουλευτικάστελέχη της Ν.Δ. εκτιμούν ότι η αναταραχή στην Κ.Ο. του ΠαΣοΚ και η στάση των«πράσινων» βουλευτών στη ψηφοφορία ενδεχομένως να επηρεάσει και τη στάση των«γαλάζιων». Σημαντικός παράγοντας για τοτι θα πράξουν ορισμένοι βουλευτές της Ν.Δ. είναι η στάση των συναδέλφων τουςτου ΠαΣοΚ στην ίδια εκλογική περιφέρεια.»
«Δύσκολαθα διακινδύνευε ένας βουλευτής τη
Keywords
Τυχαία Θέματα