Λάκης Γαβαλάς: Από τον Πύργο της Κηφισιάς στην... γκαρσονιέρα

Αυτοί που τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι τις τελευταίες μέρες ο Λάκης Γαβαλάς ασχολείται επισταμένα με το twitter του, επικοινωνώντας με τους φίλους του, διατηρώντας μάλιστα κάποιες φορές αυτό το δηκτικό χιούμορ που τον διέκρινε, την εποχή της παντοδυναμίας του.

Κατά τα άλλα, στριμώχνει εδώ και μερικούς μήνες την ζωή του σε ένα διαμέρισμα του Κολωνακίου, έχοντας αφήσει για πάντα πίσω του τον περίφημο πύργο
της Κηφισιάς όπου έμενε.

Έφυγε, πριν από λίγους μήνες αφήνοντας, όπως ισχυρίζονται τα κοτσομπολιά, απλήρωτα ενοίκια τουλάχιστον έξι μηνών στον ιδιοκτήτη. Ο εντυπωσιακός πύργος, που ανήκε κάποτε στην οικογένεια Ράλλη, θύμιζε τις αντίστοιχες κατοικές στο Λονδίνο ή τη Νέα Υόρκη. Φεύγοντας, δεν ξέχασε να πάρει τα δεκάδες φετίχ που τον έκαναν τόσο διακριτό στον μάταιο κόσμο του Life style: Τα καπέλα Philip Tracey και τις πανάκριβες Hermes τσάντες του...

Η πτώση του βασιλιά της μόδας, που υπήρξε τόσο παταγώδης ήταν και ένα μάθημα ζωής! Οι στενοί του άνθρωποι -εκτός λίγων εξαιρέσεων- δεν τον εγκατέλειψαν, όπως συμβαίνει συχνά, όταν κάποιος "πέφτει" στον εγωιστικό και κυνικό κόσμο των Celebrities. Στα πολύ κοντινά πρόσωπα που τον βλέπουν σχεδόν καθημερινά ανήκει ο κοσμηματοπώλης Νίκος Κούλης, στενός του φίλος τα τελευταία χρόνια και η Νταίζη Μανιατοπούλου, αντιπρόσωπος καποτε της Posche, την εποχή που τα Cayenne έκαναν παρέλαση τον Χειμώνα στην Αράχωβα και το καλοκαίρια στην Μύκονο! Η τελευταία που έχασε την αντιπροσωπεία στην αρχή της κρίσης τον συνοδεύει για διασκέδαση.

Καθημερινές τηλεφωνικές επαφές έχει και με το ζεύγος Θωμά και Νατάσσας Λιακουνάκου, με τους οποίους δειπνεί σε στέκια σαν το Salon De Bricolage, στο Κολωνάκι, όπου απαγορεύεται δια ροπάλου η είσοδος στους παπαράτσι.

Παρόλες τις δυσκολίες ο Λάκης αγωνίζεται για να σώσει, ό,τι σώζεται. Το κατάστημα της L.A.K στο Κολωνάκι έβαλε λουκέτο, αφού πούλησε με εκπτώσεις που ξεκίναγαν από πενήντα και έφταναν το ογδόντα τοις εκατό, όσα προϊόντα είχαν «στοκαριστεί» τους τελευταίους μήνες.

Τα ειδοποιητήρια και τα εξώδικα για τις οφειλές του επιχειρηματία προς το δημόσιο αλλά και σε ιδιώτες εξακολουθούν να στέλνονται σε καθημερινή βάση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Κάντζα, τα οποία πλεόν υπολειτουργούν.

Οι εξαφανισμένοι

Εξαφανισμένοι από τα γραφεία τους σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο γαμπρός του κ Λάκη Γαβαλά Δημήτρης Πανουσόπουλος και η αδερφή του επιχειρηματία Γιούλη, δύο άνθρωποι οι οποίοι σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία του ομίλου. Ισως για να μην τον δυσαρεστήσουν, ίσως γιατί πίστευαν ότι μπορούσε να σωθεί η επιχείρηση δεν τον προειδοποίησαν έγκαιρα για ότι έρχεται. Φαίνεται, ότι ακόμα και όταν ξέσπασε σε πρώτο στάδιο η κρίση στον όμιλο, του έλεγαν ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Κάπως έτσι, ο επιχειρηματίας συνέχισε να ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς όπως το Ρίο της Βραζιλίας περνώντας ανέμελες στιγμές σε ιδιωτικά νησιά, συνέχισε να διασκεδάζει ξέφρενα
Keywords
Αναζητήσεις
λακης γαβαλας wiki, λακης γαβαλας wikipedia
Τυχαία Θέματα