Λαφαζάνης για Στουρνάρα: Ιδού ο τρομοκράτης!

Σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τρομοκράτη»...
«Τα ΜΜΕ
ψάχνουν τους τρομοκράτες, αλλά ιδού ο πολιτικός τρομοκράτης» είπε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δείχνοντας τον υπουργό Οικονομικών.

Αναφερόμενος στην ιδιωτικοποίηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι ο κ. Στουρνάρας θα υποχρεωθεί να δώσει απαντήσεις γιατί «η κυβέρνηση εξοντώνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το πηγαίνει εν μια νυχτί στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, απολύοντας τους εργαζόμενους».

Μάλιστα κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να καταθέσει στη βουλή τις εκθέσεις των Alvarez & Marsal και Black Rock, στις οποίες καταδεικνύεται, όπως είπε, ότι το ΤΤ είναι βιώσιμο. «Οι ευθύνες θα αναζητηθούν. Τα ίδια εγκλήματα που κάνατε με την ΑΤΕ, πάτε τώρα να τα κάνετε και στο ΤΤ. Θα λογοδοτήσετε, όμως, κύριε υπουργέ. Δεν θα κρυφτείτε πίσω από μια δράκα ΜΜΕ που σας στηρίζουν, ούτε θα σας καλύψει ο εσμός των κονδυλοφόρων σας» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Καταλήγοντας ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε ευτελισμό της βουλής με τη διαδικασία, με την οποία εισάγονται και ψηφίζονται, «επτά νομοσχέδια στη συσκευασία του ενός, προκειμένου η κυβέρνηση να έχει τελειώσει με αυτά μέχρι το βράδυ της Δευτέρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα