Κλήση σε ακρόαση

Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης
Μάθαμε ότι με πρωτοβουλία του Προέδρου των ΗΠΑ κλήθηκε ο Τσίπρας στην Βαρσοβία προκειμένου να συνομιλήσουν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ. Οι ανακοινώσεις για τη συνάντηση αυτή αναφέρουν για συζητήσεις γύρω από το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, την εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων, καθώς
και την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος. Επίσης στον επίλογο της ανακοίνωσης αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε ο Τσίπρας τόσο με τον πρόεδρο της Ρωσίας, όσο και με τον πρόεδρο της Κίνας». Τώρα εγώ σαν υποψιασμένος γιατί στέκομαι μόνο στην τελευταία παράγραφο;;; Τα οικονομικά της χώρας και το προσφυγικό έχει συζητηθεί κατά κόρον και δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν τα........ γνωρίζει ο Ομπάμα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Αντίθετα σε σχέση με το τρίτο σκέλος των συζητήσεων μάλλον ο πρωθυπουργός πιστεύω ότι κλήθηκε για να του τραβήξουν κάποιο αφτί, δεξιό ή αριστερό δεν ξέρω, πιθανόν να του κούνησαν και το δάκτυλο προκειμένου να μαζευτεί και να μη προχωρήσει σε παραπέρα συμφωνίες ειδικά με τον Πούτιν, που δεν αρέσουν στους παγκόσμιους χωροφύλακες. Υποψία μου είναι και μακάρι να βγω ψεύτης. Άλλωστε όπως λέει και ο λαός μας «κοντός ψαλμός αλληλούια». Το μέλλον θα δείξει. Το κοντινό μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα