«Κι η γη γυρίζει….» τραγουδούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης νυχτοπερπατώντας με τη σύζυγό του στη Μαρινέλλα


Ακόμα και ένας Πρωθυπουργός του βεληνεκούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σηκώνει στις πλάτες του ολάκερη την Ελλάδα και ωσάν άλλος Πύρος Δήμας φέρεται να ετοιμάζεται να «κάτσει κάτω από τη μπάρα» των Βρυξελλών, χρειάζεται στιγμές χαλάρωσης μετά από μια τόσο κουραστική μέρα όπως η χθεσινή, που περιλάμβανε ακρίβεια, ομόφυλα ζευγάρια, Τουρκία και πολλά, πολλά άλλα.

Η κάμερα τον «συνέλαβε» το βράδυ να διασκεδάζει στο NOX της Ιεράς Οδού παρέα με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, υπό τους ήχους της ανεπανάληπτης

Μαρινέλλας.

Ο Πρωθυπουργός (φορώντας ζιβάγκο) μάλιστα, έδειχνε να το απολαμβάνει και το TL!FE τον «έπιασε» να τραγουδά το «Η αγάπη όλα τα υπομένει», των Κώστα Χατζή και Σώτιας Τσώτου.

«Η αγάπη όλα τα υπομένει, η αγάπη όλα τα ελπίζει. Δίνει ζωή στην οικουμένη κι η γη γυρίζει κι η γη γυρίζει». Αισθηματίας.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν παρέλειψε να βγάλει και τις σχετικές φωτογραφίες με τη μεγάλη ερμηνεύτρια, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram με το σχόλιο: «Μια καταπληκτική βραδιά στην Μαρινέλλα μας!»

Keywords
Τυχαία Θέματα