ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρας: Mόλις λυθεί το θέμα του χρέους,σταματάει η επιτροπεία,ξεκινάνε οι δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης

Προεκλογική έμοιαζε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, μπροστά στα στελέχη του κόμματός του, στο κλείσιμο των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός, προσπάθησε να αποδομήσει βήμα-βήμα τόσο τα όσα υποσχέθηκε, όσο και εκείνα που του πρόσαψε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν απέφυγε μάλιστα ούτε εκείνος να επιτεθεί με σκληρές φράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη....
Τον χαρακτήρισε “καλό παιδί των δανειστών” λέγοντας
πως “θα ήταν πιο μπροστά και από τις πιο παράλογες σκέψεις των δανειστών”. Αποδομώντας τις εξαγγελίες του για μειώσεις δαπανών “είδε” πίσω από τις λέξεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων αλλά και κατάργηση των προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως υπόσχεται να επιστρέψει τα 250 της δημοπρασίας των συχνοτήτων στους καναλάρχες, σημείωσε πως έχει “εμμονή με την ΕΡΤ”.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επιτυχία της Συνόδου του Νότου στην Αθήνα, που όπως είπε δημιουργεί ρήγματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επικαλούμενους τις πρόσφατες δηλώσεις Γιούνκερ. Τέλος, ενόψει του Συνεδρίου του κόμματός του τον επόμενο μήνα, κάλεσε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να βγουν ανοιχτά στον κόσμο και να συζητήσουν τις θέσεις τους και να μην κάνουν πίσω από τις αποδοκιμασίες κάποιων “προβοκατόρων”.
Keywords
Τυχαία Θέματα