Καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις διατάξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε και στην Βουλή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταψηφίσει τις διατάξεις του νέου ρυθμιστικού σχεδίου Αθήνας για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Όπως ανακοίνωσε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Θεοπεφτάτου στην επιτροπή που επεξεργάζεται
το νομοσχέδιο, το κόμμα της θα καταψηφίσει τα επίμαχα άρθρα 81 και 82.

Η εισηγήτρια του κόμματος, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταψηφίσει τα συγκεκριμένα δύο άρθρα που αφορούν το γήπεδο, ύστερα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε βάρος κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας από ακραίους οπαδούς της ομάδας.

«Η υπόθεση αυτή έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Από την αρχή επισημάναμε σοβαρά προβλήματα. Ερχόσαστε να βάλετε μία νομοθέτηση με αποχαρακτηρισμό του άλσους, δηλαδή δασικής έκτασης έξι στρεμμάτων, και αφήνοντας τη δυνατότητα και με το άρθρο 82 να αποχαρακτηριστούν επιπλέον στρέμματα άλσους» ανέφερε η κ. Θεοπεφτάτου. «Είχαμε δείξει μία θετική διάθεση και για κατάθεση τροπολογίας κ.λπ. αλλά πραγματικά υπό το κράτος απειλών και τραμπουκισμών, χωρίς να έχουν τη δυνατότητα οι κάτοικοι να εκφράσουν τη θέλησή τους ως προς το γήπεδο και ως προς το άλσος, είμαστε τελείως αρνητικοί και για τα δύο άρθρα» πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα