Καταγγελία για νέο επεισόδιο με ξυλοδαρμό και «γαλλικά» από τον Αχιλλέα Μπέο...


Σε καταγγελία ότι δέχθηκε επίθεση τα μεσάνυχτα του Σαββάτου από τον νυν και υποψήφιο δήμαρχο Βόλου προχώρησε υποψήφιος άλλης δημοτικής παράταξης. Ο Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από περίπου 30 μαυροφορεμένα άτομα, φέρεται ότι εξύβρισε και χτύπησε τον υποψήφιο της παράταξης «Συμμαχία για τον Βόλο» μέσα στην επιχείρησή του...

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ (magnesianews.gr και gegonota.news), το θύμα κατήγγειλε ότι αρχικά δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα

από τον ίδιο τον δήμαρχο του Βόλου, που τον προειδοποίησε να σταματήσει να διανέμει φυλλάδια της παράταξης. Το θύμα, που έχει καφέ στην περιοχή, του είπε ότι δεν φοβάται και αν θέλει να δώσουν ραντεβού να μιλήσουν από κοντά. Ακολούθως, όπως κατήγγειλε, όταν έφτασε στην επιχείρησή του, το βράδυ του Σαββάτου, συνοδευόμενος από τέσσερις φίλους του, είδε ότι τον περίμενε ο Αχιλλέας Μπέος συνοδευόμενος από περίπου 30 μαυροφορεμένα άτομα.

Ο δήμαρχος φέρεται να τον εξύβρισε με χυδαίο τρόπο (σύμφωνα με την καταγγελία χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «τελειώσατε κουφ@@λες» και «θα σας γαμ@@@με»), ενώ στη συνέχεια τον χτύπησε όπως και έναν από τους φίλους του.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που κατέγραψε το περιστατικό, ενώ κυκλοφορεί και βίντεο, που δείχνει ένα μαύρο τζιπ να παρκάρει έξω από το κλειστό μαγαζί και στο σημείο να συγκεντρώνονται μηχανάκια τα οποία κλείνουν τμήμα του δρόμου. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, υπάρχουν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα