Καμίνης: Μόνο 200.000 ευρώ οι εκδηλώσεις στο Σύνταγμα

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος της Αθήνας, Γ. Καμίνης, χαρακτήρισε "κέρδος για το δημότη και για το Δήμο" το γεγονός ότι το συνολικό ποσό για τις εκδηλώσεις δεν θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.
Όπως είπε, ο Δήμος ξανακερδίζει σιγά – σιγά τους υπαλλήλους του, ενώ την οργάνωση των εκδηλώσεων θα αναλάβουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι κι όχι κάποια ιδιωτική εταιρεία.
"Κεντρική σύλληψη
των εκδηλώσεων είναι να μείνουν ζωντανές οι πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Κοτζιά με διαρκείς εκδηλώσεις με 700 καλλιτέχνες που αμείβονται με το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ ο καθένας", πρόσθεσε.
Χωρίς δέντρο φέτος
Ο στολισμός των δέντρων της πλατείας Συντάγματος έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (9 Δεκεμβρίου) και θα γίνει από μαθητές σχολείων της Αθήνας, μαθητές των οποίων έχουν φτιάξει χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά...

Επίσης, θα τοποθετηθεί εικαστική εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από τους φοιτητές της σχολής ΑΚΤΟ.
Στις 6 το απόγευμα σήμερα Παρασκευή, ο δήμαρχος Αθηναίων θα δώσει το σύνθημα για να αρχίσει η χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης.
Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την εορταστική περίοδο στην πρωτεύουσα, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 700 καλλιτέχνες, μουσικοί, συγκροτήματα, τραγουδιστές, χορευτές, εικαστικοί, ηθοποιοί, ζογκλέρ.
Ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε και στο κοινωνικό έργο του Δήμου, αναφέροντας ότι 600 οικογένειες κάθε ημέρα παίρνουν πράγματα από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Παράλληλα, σε κάποια σχολεία παρέχονται γεύματα με διακριτικό τρόπο σε 200 παιδιά.

new247.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα