Και ιδιοκτήτης καναλιού στους παιδοβιαστές; 10 πρόσωπα αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό


Νέα πρόσωπα «έδωσε» στην έκτη κατά σειρά κατάθεσή της η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα του αρρωστημένου κυκλώματος παιδοβιαστών, με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο. Το ανήλικο κορίτσι ταξίδεψε στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε για σχεδόν έξι ώρες στο γραφείο του ανακριτή.

Η 12χρονη φέρεται να έδωσε στοιχεία που αναμένεται

να οδηγήσουν σε νέες ποινικές διώξεις κατά των ανδρών που αναγνώρισε ότι την κακοποιήσαν σεξουαλικά. Σύμφωνα με πηγές, το ανήλικο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, έδωσε ονόματα ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις δεν γνώριζε τα επίθετά τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχει αναγνωρίσει φέρεται να είναι και ένας ιδιοκτήτης μικρού τηλεοπτικού σταθμού με έδρα την Αθήνα. Σύμφωνα με πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τον επιχειρηματία ως έναν από τους βιαστές της. Το κορίτσι φέρεται να κατέθεσε ότι τον είχε συναντήσει σε ταβέρνα και στη συνέχεια την οδήγησε σε ξενοδοχείο. Δεν αποκλείεται λοιπόν η ανήλικη, στη νέα της κατάθεση, να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο που δραστηριοποιείται στα media.

Μάλιστα, στην κατάθεσή της η 12χρονη μίλησε και για τον προφυλακισμένο, Ηλία Μίχο. Το παιδί είπε ότι ο Μίχος της ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με «πλούσια πρόσωπα που έχουν λεφτά», ωστόσο φέρεται να είπε ότι τα ραντεβού με αυτά τα πρόσωπα δεν έγιναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα