Η "τρόικα" του Τσίπρα που θα φέρει την "ανάσταση" της ελληνικής οικονομίας - Ανώμαλη προσγείωση από Βίζερ για το χρέος!

Η φετινή Σαρακοστή μπορεί να οδηγήσει στην..."ανάσταση της ελληνικής οικονομίας" κατά τον Αλέξη Τσίπρα. Θα κρίνει όμως σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό μέλλον του ιδίου και της κυβέρνησής του. Το προσφυγικό, η αξιολόγηση και η απομείωση του ελληνικού χρέους είναι οι παράμετροι που θα κρίνουν την βιωσιμότητα της κυβέρνησης με ορίζοντα την...
21η Απριλίου, ημέρα κατά πάσα πιθανότητα συνεδρίασης του Eurogroup, καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση και τα μέτρα να έχουν ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, ώστε οι εταίροι να αξιολογήσουν θετικά και να ανοίξουν την συζήτηση γα το χρέος.

Είναι προφανές ότι αναλόγως με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης σε συνδυασμό και με το οικονομικό ζήτημα το μείγμα είναι εκρηκτικό για την κυβέρνηση Τσίπρα και το πολιτικό κόστος που θα κληθεί να να αναλάβει να είναι ιδιαίτερα βαρύ, με αποτέλεσμα τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας ευρύτερα.

Μπροστά στις δύσκολες και κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται πως επιλέγει τη μετωπική σύγκρουση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ιδίως μα τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό θα γίνει προκειμένου να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική, κομματική και εκλογική βάση που είναι σε μεγάλο βαθμό αποσυσπειρωμένη, αρχής γενομένης με την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την λειτουργία της Δικαιοσύνης στις 22 Μαρτίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα