Η Νεοελληνική Κόπρος του Αυγεία



Κώστα Δημ. Χρονόπουλου (Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

-Σκουπίδια εδώ κι εκεί, εικόνα απελπιστική. Χωρίς αιδώ, χωρίς ντροπή, πως ν' αντιμετωπιστεί; Πετιούνται ασυλλόγιστα όπου δεί: στη μεγάλη ... ΕΛΛΗΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ /ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΧΩΜΑΤΕΡΗ.
- Σκουπίδια με φαγητά και λογής λογής υλικά. Σκουπίδια φραστικά, πολιτικάντικα, ιδεοληπτικά!. Σκουπίδια "ιδεολογικά", συνδικαλιστικά, εργατοπατερικά. Σκουπίδια Δημοκρατικά ανάμεικτα με τρωκτικά (!).
- Η χώρα απέραντο σκουπιδαρειό ! μοιάζει αχανής χαβούζα όπου και αν θωρώ.
Όλοι οι ... "αρμόδιοι" , σε κάθε .......στούντιο τηλεοπτικό,
λένε πως νοιάζονται για τούτο το κακό.
-Ψεύτες, ξετσίπωτοι, δυσπερίγραπτοι υποκριτές, ξέχασαν τις δικές τους συμπεριφορές τις πρόσφατες, τις μέχρι χθες, τις σημερινές, και τώρα ... "κόπτονται" για λύσεις ... εφικτές.
- Σκουπίδια εντός και εκτός Βουλής, εικόνες καταισχύνης, πομπής. Εκτεθειμένοι οι συνδικαλιστές και οι της πολιτικής αγωνίζονται, δήθεν για να 'χουμε πόλεις ... ευπρεπείς (;).
-Αποσβολωμένοι οι τουρίστες απορούν, επειδή επιμένουν οι Έλληνες να επιχειρούν να καταστρέψουν εκείνο από το οποίο θέλουν να επωφεληθούν: Τον Τουρισμό απ' όπου συνάλλαγμα καρτερούν.

- Τόσα και τόσα χρόνια το ίδιο το βιολί, άραγε δεν υπάρχει λύση οριστική; Μόνο ανικανότητα , ανυπαρξία πολιτική; Αυτοί φταίνε για τούτη την κατάσταση τη θλιβερή.
- Όλο το συνονθύλευμα το πολιτικοσυνδικαλιστικό έχει την μακροημέρευση του ως μέλημα /αυτοσκοπό. Οι κομματικές αντιπαραθέσεις είναι το μόνο σίγουρο και ... "θεμιτό"(!). Όμως με σκουπίδια δεν αντιμετωπίζεται το σκουπιδαριό !!!...
-Τώρα που έληξε η απεργία , θα επακολουθήσει : ανάπαυλα μέχρι το βιολί να ξαναρχίσει. Διαχρονικά το έχουμε ξαναζήσει. Άραγε σε τι ο απελπισμένος ιθαγενής να (ξανα)ελπίσει;

ΥΓ Ποιός θα καθαρίσει την κόπρο τη Νεοελληνική; Υπάρχει άραγε (πολιτικός) Ηρακλής να αναλάβει την προσπάθεια την ηρωική; Και πως ο μαζοχιστής εξουσιαζόμενος θα πειστεί να συνεργαστεί; Θα θελήσει να βγει από τον βούρκο όπου τον έχουν καταδικάσει να ζει, ώστε να τον βοηθήσει, προκειμένου το έργο του να ευοδωθεί;
Keywords
Τυχαία Θέματα