Η νέα χωροταξία της Βουλής: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να φύγουν οι Σπαρτιάτες από την «πλάτη» του!


Ο αριθμός των κομμάτων (8) που μπήκαν στο Κοινοβούλιο έφερε αλλαγές στη χωροταξία της Βουλής, καθώς η πληθώρα δεξιών και ακροδεξιών βουλευτών δεν άφησε και πολλές επιλογές.

Κάπως έτσι οι βουλευτές των Σπαρτιατών και της Νίκης, κάθισαν στα αριστερά έδρανα της Βουλής, και συγκεκριμένα πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες,

αυτή η χωροταξία προκάλεσε εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά η τοποθέτηση των Σπαρτιατών αποτελεί casus belli για τους αριστερούς βουλευτές που θα πρέπει να είναι δίπλα δίπλα με τους βουλευτές που οφείλουν την εκλογή τους στον Ηλία Κασιδιάρη. Το θέμα συζητήθηκε και στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αύριο η Όλγα Γεροβασίλη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα μόλις εκλεγεί και αναλάβει τα καθήκοντά του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο ανέφερε σε έντονους τόνους ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στην δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

Με 158 βουλευτές, η ΝΔ καταλαμβάνει τα δεξιά έδρανα αλλά και μέρος από τα κεντρικά, ενώ πίσω της κάθονται βουλευτές της Ελληνικής Λύσης. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραμένουν στα μπροστινά κεντρικά έδρανα.

Keywords
Τυχαία Θέματα