Η Λίβερπουλ «σάρωσε» με 4-0 τη Γουέστ Χαμ!

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να συνεχίζει από εκεί που τελείωσε την περσινή σεζόν και τον Μανέ να σκοράρει δις, η Λίβερπουλ έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, "σαρώνοντας" με 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο Άνφιλντ! Οφσάιντ το τρίτο γκολ.

Εξαιρετική η Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς μπροστά στους οπαδούς της, αφού με τον Σαλάχ να ξεκινάει από νωρίς με γκολ
και το φετινό πρωτάθλημα...
, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να «υποτάξει» τη Γουέστ Χαμ, ικανοποιώντας και τον Γιούργκεν Κλοπ, με την απόδοσή της.

Ο Αιγύπτιος MVP της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε μόλις στο 19ο λεπτό του αγώνα, από πάσα του Ρόμπερτσον και με το γρήγορο 1-0, επέτρεψε στην ομάδα του να «διαλύσει» στη συνέχεια τα «σφυριά».

Τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα πήρε ο Σαντιό Μανέ, που με το πρώτο του τέρμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, έβαλε ουσιαστικά τέλος στο ματς, ενώ έγινε και ο πρώτος παίκτης των «ρεντς» που σκοράρει σε τρεις πρεμιέρες μετά τον Μπαρνς το 1992.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ πέτυχε μάλιστα και δεύτερο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο για το 3-0 (από θέση οφσάιντ), ενώ το τελικό 4-0 που αναδεικνύει και την εικόνα του αγώνα, σημείωσε ο Στάριτζ, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, αφού πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή.
Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (82’ Σακίρι), Σαλάχ (87’ Στάριτζ), Φιρμίνο (69’ Χέντερσον)

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ράις (46’ Σνόντγκρας), Ογκμπόνα, Μαζουακού, Νόμπλ, Γουίλσιρ, Άντερσον (62’ Ερνάντες), Αρναούτοβιτς (67’ Γιαρμόλενκο), Αντόνιο
Keywords
Τυχαία Θέματα