«Η Λας Πάλμας θέλει να πουλήσει και όχι να δανείσει τον Αραούχο»

Την κατάληξη της υπόθεσης του Σέρχιο Αραούχο περιμένουν εναγωνίως οι διοικούντες της ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος επιθετικός αποτελεί το νούμερο ένα στόχο για την γραμμή της επίθεσης με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να κάνουν την τελευταία τους προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να τον ντύσουν ξανά στα κιτρινόμαυρα...

Η πρόταση που έχει κατατεθεί στην Λας Πάλμας προβλέπει τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή με ενοίκιο ένα ποσό της τάξης των 700 χιλ. ευρώ, την πληρωμή
των απολαβών του ποδοσφαιριστή που ανέρχονται στις 700 χιλ. αλλά και την ύπαρξη οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του με 2,5 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση αυτή δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να γίνει αποδεκτή αν λάβουμε υπόψη τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα ''Marca''.

Η Λας Πάλμας εντείνει τις προσπάθειες απόκτησης του επιθετικού της Τσέλσι, Λοίκ Ρεμί κάτι που θα καταστήσει τον Σέρχιο Αραούχο τρίτο στην επιθετική «ιεραρχία», θα μειώσει αρκετά τον χρόνο συμμετοχής του και εφόσον ο ίδιος ο Αργεντίνος έχει ξεκαθαρίσει πως πρόθεση του είναι να παίζει, αναζητείται η φόρμουλα αποχώρησής του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να αποκτήσει τον 24χρονο με την μορφή δανεισμού. Επιθυμία, ωστόσο της Λας Πάλμας προκειμένου να δώσει το ΟΚ είναι να βρεθεί μια ομάδα που να καταθέσει πρόταση αγοράς και όχι δανεισμού καθώς οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας θέλουν να εξοικονομήσουν ένα μέρος από τα 2.5 εκατ. ευρώ που είχαν πληρώσει το καλοκαίρι του 2015 ώστε να τον αποκτήσουν από την Μπόκα Τζούνιορς.

Όπως και να ‘χει το επόμενο 48ωρο χαρακτηρίζεται αρκετά κρίσιμο καθώς θα κριθεί οριστικά το που θα αγωνίζεται ο «Τσίνο» την επόμενη σεζόν και αν οι διοικούντες της ΑΕΚ θα πρέπει να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα