Γ. Ψαριανός: Όσοι πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ θα πλένουν σκάλες και ζάντες

OTAN ΠΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ...

Την άποψη ότι όσοι φύγουν τώρα από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Και κατευθυνθούν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα "πλένουν σκάλες και ζάντες", διατύπωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός, σε συνέντευξή του.

Σχολιάζοντας την παραίτηση του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη, υποστήριξε πως κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα κατατεθεί. "Μου κάνει εντύπωση
ότι έβαλε μόνος του θέμα ηγεσίας, ενώ δεν του ζήτησε κανένας να παραιτηθεί και έβαλε το θέμα σε ψηφοφορία. Εάν θέλει κάποιος να παραιτηθεί, παραιτείται. Δεν βάζει το θέμα σε ψηφοφορία", σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεννόησης με κάποιο "τμήμα" του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ισχυρίστηκε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση εκτός εάν συνεργαστεί με ένα κόμμα όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην περίπτωση πάντως που συμβεί κάτι τέτοιο ο ίδιος δηλώνει ότι "εγώ θα ζητήσω πολιτικό άσυλο στα Τίρανα".

Επιπλέον, είπε ότι όποιος από τη ΔΗΜΑΡ θέλει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ελεύθερος να το πράξει, ωστόσο υποστήριξε ότι "όποιος θέλει μπορεί να γυρίσει. Και σε ηγετικό ρόλο: να πλένει σκάλες, ζάντες…".

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ., υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξουν ούτε ταραχώδεις, ούτε συγκλονιστικές εκπλήξεις.
Τέλος, επανέλαβε την θέση του, ότι ήταν λάθος - τόσο από άποψη χρόνου όσο και από την άποψη του πως συνέβη - η αποχώρηση από την κυβέρνηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα