Έξαλλος ο Σαμαράς με το σεξιστικό υπονοούμενο της εφημερίδας «Το Ποντίκι» για τον πρωθυπουργό


ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ....

Έξαλλοι είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες με τους υπεύθυνους της εφημερίδας «Το Ποντίκι» και το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Στο πρωτοσέλιδο παρουσιάζεται σκίτσο στο οποίο ο Αντώνης Σαμαράς εικονίζεται ως βενζινοπώλης ο οποίος κρατώντας μια αντλία καυσίμων στο ύψος του καβάλου του δέχεται την ερώτηση από τον πελάτη: Πόσο την έχεις νεαρέ;

Δίπλα στην αντλία είναι γραμμένες οι φράσεις: Μαξίμου Oil και δίπλα δύο ακόμη φράσεις: -12 λεπτά στη θέρμανση, -4 πόντοι στα γκάλοπ...ενώ ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο γράφει: Πιο χαμηλά - πιο χαμηλά.

Από το γραφείο του πρωθυπουργού το απόγευμα εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία σε έντονο ύφος κάνει λόγο για «άθλιο πρωτοσέλιδο».

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει:

«Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του, να γνωρίζουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν».

Είναι σαφές ότι πέρα από την κριτική που ασκείται μέσω του πρωτοσέλιδου στην κυβέρνηση για «το φιάσκο στη ΔΕΘ» όπως το χαρακτηρίζει, τις φοροελαφρύνσεις που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς στο πετρέλαιο θέρμανσης και στην πτώση που παρουσιάζει η κυβέρνηση στις δημοσκοπήσεις, αυτό που προφανώς ενόχλησε τον ίδιο τον πρωθυπουργό είναι το σεξιστικό υπονοούμενο το οποίο έντεχνα περνά η εφημερίδα με το σκίτσο της αντλίας μπροστά στο παντελόνι του κ. Σαμαρά αλλά και το ερώτημα «Πόσο την έχεις νεαρέ»;
Keywords
Τυχαία Θέματα