Έξαλλος ο Ραγιάκοβιτς με τη διαιτησία στο Ράπτορς-Λέικερς, του απάντησε ο Λεμπρόν


Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο προπονητής των Ράπτορς, Ντάρκο Ραγιάκοβιτς, μετά την ήττα της ομάδας του με 132-131 από τους Λέικερς. Η ομάδα του Τορόντο διαμαρτύρεται κυρίως για το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν 23 βολές στην τελευταία περίοδο, έναντι μόλις 2.

«Αυτό που έγινε ήταν εξοργιστικό, είναι σκ@@α και πραγματική ντροπή. Ντροπή για τους διαιτητές και τη λίγκα που το επιτρέπει αυτό. Με 23 βολές για αυτούς και μόνο 2 για μας στην τέταρτη περίοδο; Πώς να παίξεις έτσι;

Καταλαβαίνω, όλοι έχουμε σεβασμό για τους σταρ, αλλά έχουμε κι εμείς τέτοιους στην ομάδα μας. Πώς γίνεται ο Μπαρνς να έχει πάρει μόνο δύο βολές στο ματς. Έπρεπε να κερδίσει κάποιος φέτος; Αν είναι έτσι, να μας το πείτε να μην έρθουμε καν στο παιχνίδι. Απλώς δώστε τους τη νίκη. Αυτό που έγινε δεν ήταν δίκαιο και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε μας φέτος. Λέω στους παίκτες μου να συνεχίσουν να προσπαθούν, αλλά για πόσο ακόμη με τέτοιες συνθήκες;», ανέφερε ο Σέρβος προπονητής.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ραγιάκοβιτς και απάντησε κυνικά. «Θεωρώ πως απλώς εκείνοι έκαναν φάουλ και εμείς όχι», ήταν τα λόγια του 39χρονου σούπερ σταρ που είχε 22 πόντους, 12 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα