Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 5/9 έως 11/9

Με τον Δία στον Ζυγό, θα περίμενε κανείς οι ζωές μας να ισορροπήσουν λίγο, αλλά όχι, προτιμά να παίξει με την Αφροδίτη που ακόμα κάνει βόλτες εκεί, εντείνοντας την αναποφασιστικότητά μας και φέρνοντας τα πάνω-κάτω....

Κριός

Κριέ μου, αν έχει κάτι καλό αυτή η εβδομάδα είναι το ότι θα μπορέσεις επιτέλους να φανερώσεις εκείνη την εκπληκτική πλευρά σου που μπορεί να αφήσει τους πάντες άφωνους -τη δημιουργικότητά σου εννοώ. Οι ιδέες έρχονται και φεύγουν κι εσύ θες να τις πεις όλες, να προωθήσεις τις ιδέες σου και να συζητήσεις
σχέδια που μπορεί να σου διευκολύνουν τη ζωή στο μέλλον. Εντάξει, δε θα θέλουν κι οι πάντες να σε ακούσουν, αλλά μην κολλάς σε αυτούς. Μείνε σε εκείνους που έχουν τα αυτιά ανοιχτά και μην αφήνεις την αδιαφορία κάποιων να σε πληγώσει.

Ταύρος

Τρέχουμε τώρα, τρέχουμε, θα φωνάζεις όλη την εβδομάδα, Ταυράκι μου. Οι υποχρεώσεις κι οι δουλειές με φούντες, δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις λεπτό, αλλά μην τολμήσεις να πατήσεις φρένο. Όχι τώρα που μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες και να πετύχεις τους σκοπούς σου. Κάνε ό,τι περνά απ' το χέρι σου να προβάλλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου και με όπλο τη λογική -ναι, καλά ακούς- μπορείς να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου ένα υπέροχο μέλλον. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για σούπερ συμφωνίες!

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, καιρός να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να τα δεις λίγο πιο ρεαλιστικά γιατί σαν πολύ πετάς στο συννεφάκι σου τελευταία και δε μας βλέπω καλά. Προσοχή, χαλιναγώγησε λιγάκι τον ενθουσιασμό σου. Θα έπρεπε ως τώρα να είχες μάθει πως ένας λόγος που η ζωή σου έχει γίνει αχταρμάς είναι αυτός, το ότι ξεχνάς την πραγματικότητα εύκολα. Επειδή αισθάνεσαι καλά, δε σημαίνει πως πρέπει να επιβληθείς, προτίμησε να δουλέψεις πιο ομαδικά και θα δεις πως τα αποτελέσματα και καλύτερα και πιο ουσιαστικά θα είναι.

Καρκίνος

Καρκινάκι, επιτέλους θα κάνεις κουβέντες με τους γύρω σου και θα σε καταλαβαίνουν! Μη γελάς. Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση αφού κάθε φορά που άνοιγες το στόμα σου όλο και ένας μικροκαβγάς γινόταν. Πάνε αυτά, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και μιλάς, λες την άποψή σου με όμορφο τρόπο, κερδίζεις τις εντυπώσεις και μένεις με ένα χαμόγελο στα χείλη που σημαίνει πως για λίγο ξεχνάμε την κατήφεια και περνάμε κι εμείς καλά μαζί σου. Αγαπησιάρικη κι άκρως επικοινωνιακή εβδομάδα λοιπόν, κοίτα να τη χαρείς!

Λέων

Λιοντάρι μου, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και ψυχραιμία γιατί αυτή την εβδομάδα τα προβλήματα θα εμφανίζονται απ' το πουθενά. Το αποτέλεσμα βέβαια θα είναι να μην μπορείς να πάρει ανάσα και να χάνεις το μέτρο. Θα νιώσεις πολλές φορές να περπατάς σε τεντωμένο σχοινί κι ενώ σου αρέσουν οι προκλήσεις, είσαι πολύ κουρασμένος για να τις αντιμετωπίσεις. Πρώτα, μην πέσεις στην παγίδα και χάσεις τον μπούσουλα. Μετά, υπομονή ως το τέλος της εβδομάδας που τα πράγματα θα στρώσουν. Αν επιβιώσεις ως τότε, κερδισμένος θα είσαι, γι’ αυτό βαθιές ανάσες!

Παρθένος

Παρθενάκι μου, θα ζοριστείς πολύ αυτή την εβδομάδα αφού δε θα λείψουν τα ευτράπελα κι οι καθυστερήσεις. Θα δεις σημαντικές υποθέσεις να μένουν πίσω εξαιτίας την ασυνεννοησίας που υπάρχει κι ίσως να σε πιάσει λίγο και το παράπονο γιατί δε θα έχεις την απαιτούμενη βοήθεια που θα ήθελες. Αυτό φυσικά δε θα σε αποτρέψει απ' τα να δουλέψεις σκληρά, αλλά μπορεί να σε εκνευρίσει το ότι δε θα βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. Υπομονή κι εσύ ως το τέλος της εβδομάδας που θ’ αλλάξει λίγο το σκηνικό. Κι ως τότε, χαμομηλάκι για τα νεύρα και σοκολατίτσες για να αισθανθείς καλά, ναι;

Ζυγός

Ζυγέ μου, η εβδομάδα απαιτεί προσοχή διότι τα φαινόμενα απατούν. Μη νομίζεις ότι επειδή όλα δείχνουν όμορφα, δεν υποβόσκουν προβλήματα που περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να κάνουν την εμφάνισή τους! Εκεί που δεν το περιμένεις θα σου ‘ρθει κατακούτελα και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς. Γι’ αυτό σου λέω, έχε τον νου σου! Αν δεις τα σκούρα, ζήτα βοήθεια από κάποιο δικό σου άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά και κυρίως μία συμβουλή θα σου δώσω, συγκεντρώσου και πάρε αποφάσεις, άσε την αναποφασιστικότητα που τόσο αγαπάς στην άκρη αν θες το καλό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η εβδομάδα θα έχει ένα στοιχείο για σένα, εκνευρισμό. Θα είσαι πολύ στην τσίτα εξαιτίας των αναβολών, αλλά με το να πας κόντρα στην κόντρα δε θα βγάλεις τίποτα. Αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία γιατί θα χρειαστεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις και με νεύρα δε γίνεται σωστή δουλειά. Θα το μετανιώσεις και το ξέρεις. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά πριν πράξεις. Και κάνε υπομονή, το τέλος της εβδομάδας θα είναι σαφώς πολύ καλύτερο και για σένα. Μπόρα είναι, θα περάσει.

Τοξότης

Τοξότη μου, θα έχεις μία εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις. Απ' τη μία θα γελάς κι απ' την άλλη θα κλαις -που λέει ο λόγος-, αλλά μην αφήσεις την κατάσταση βγει εκτός πορείας. Κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων και προσπάθησε να αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Μην αφήσεις κανέναν να σε καπελώσει και να σου κλέψει τις ιδέες. Και κυρίως, προσπάθησε να βρίσκεις τρόπους για να κάνεις τη ζωή σου εύκολη. Έχεις ταλέντο στο να τα κάνεις όλα ανάποδα, προς Θεού απέφυγέ το αυτή την εβδομάδα!

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου όμορφο, καιρός να δεις την πραγματικότητα κι εσύ. Ώρα είναι να την αντιμετωπίσεις κατάματα και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου γιατί αποκαλύπτονται κρυμμένα μυστικά που φέρνουν τα πάνω-κάτω. Μαθαίνεις πως άτομα που εμπιστευόσουν μάλλον προσπαθούν να σου βάλουν τρικλοποδιά και παθαίνεις μερικά απανωτά εγκεφαλικά. Ηρεμία. Να ζητήσεις βοήθεια απ' το οικογενειακό σου περιβάλλον αν αισθανθείς πως χάνεις το έδαφος κάτω απ' τα πόδια σου. Η ταραχή θα κρατήσει για λίγο, αλλά θα είναι καθοριστική!

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η εβδομάδα αυτή σε βοηθά να βελτιώσεις πολλούς τομείς στη ζωή σου. Γενικά, ό,τι σχέδιο είχες θα το δεις να παίρνει σάρκα κι οστά γιατί τουλάχιστον συγκεντρώνεσαι και καταφέρνεις να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου με αποτέλεσμα να παίρνεις μπρος και να μη σε σταματάει τίποτα. Εκτός βέβαια από κάτι κολλήματα που τρως με το παρελθόν απ' το πουθενά. Δεν ξέρω γιατί το παθαίνεις αυτό και δεν καταλαβαίνω τι κερδίζεις εκτός απ' τα νεύρα που τα ξεσπάς και σε λάθος άτομα. Μαζέψου, μη χαλάς την ομορφιά της εβδομάδας!

Ιχθείς

Ψαράκι μου, βάζεις Χ σε καθετί που σε καταπίεζε αυτή την εβδομάδα και καλά κάνεις. Βγαίνει προς τα έξω ένας δυναμισμός που δε σε χαρακτηρίζει συχνά, αλλά που σε βοηθά να αλλάξεις τη ζωή σου. Βλέπεις τη ζωή αλλιώς, σκέφτεσαι λίγο περισσότερο με τη λογική και λιγότερο με την καρδιά ενώ θα σε βοηθήσει κι η διαίσθησή σου να πάρεις αποφάσεις ενώ σίγουρα θα είσαι πιο επικοινωνιακός και κοινωνικός. Νέα ξεκινήματα, αυτό! Τέλειο ακούγεται!
Keywords
Τυχαία Θέματα