Έτσι θα γίνει «μπλε» η Ροδόπη – Πρώτα οι απειλές της Ντόρας και μετά η προσπάθεια συγκέντρωσης ψήφων


Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας έβαλε μπροστά σχέδιο για να κερδίσει ψήφους το κόμμα του στη Ροδόπη, η οποία θυμίζουμε ήταν η μοναδική εκλογική περιφέρεια που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Γι΄αυτό άλλωστε, εστάλη εκεί προ ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη.

Για να κάνει τη «βρόμικη» δουλειά, με απειλές και εκβιασμούς προς τη μουσουλμανική μειονότητα. Όμως, μετά το «μαστίγιο» της Ντόρας, η ΝΔ φαίνεται να προωθεί και τη μέθοδο του «καρότου», μέσω άλλου στελέχους του κόμματος.

Σύμφωνα με το Documento, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και στέλεχος της ΝΔ Σίμος Διαμαντίδης απέστειλε μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το οποίο τον ενημερώνει ότι μπορεί να αξιοποιήσει την προσωπική σχέση του με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας η οποία συγκεντρώνει τις σοδειές πολλών παραγωγών της μουσουλμανικής μειονότητας. Αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για πάνω από 1.000 παραγωγούς σε 70 χωριά της Κομοτηνής.

«Μπορούμε να τους μαζέψουμε όλους, να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα και η Ροδόπη να γίνει μπλε», γράφει μεταξύ άλλων στο κλείσιμο του μηνύματος, το οποίο όπως διευκρινίζει το documento.gr δημοσιεύεται δεδομένου ότι αυτό έχει ήδη διαρρεύσει δημόσια μετά από λάθος του αποστολέα του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να απαντά με emoji και συγκεκριμένα το εικονομήνυμα της δύναμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα