Έρευνα στο «Καραϊσκάκη» για τα επεισόδια στου Ρέντη


Eπειτα από εισαγγελική εντολή, από το πρωί της Δευτέρας είναι σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο Φάληρο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έρευνα αφορά τα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη και την οπαδική βία.

Υπενθυμίζεται ότι στα επεισόδια, στις αρχές Δεκεμβρίου, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα αστυνομικός των ΜΑΤ, ο οποίος έπειτα από είκοσι ημέρες υπέκυψε στα τραύματά του.

Η

έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της έρευνας από το Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί αναμένεται να σαρώσουν τον χώρο για αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του τραυματισμού του αστυνομικού εστιάζουν σε τέσσερα πρόσωπα του οπαδικού χώρου που η αστυνομία θεωρεί πως βρίσκονταν στο γήπεδο του Ρέντη τη νύχτα των σοβαρών επεισοδίων.

Τα τέσσερα αυτά άτομα είναι μεταξύ των συνολικά 20-25 που είναι στο μικροσκόπιο των αρχών, ωστόσο έχουν ταυτοποιηθεί ένας 18χρονος, που έχει συλληφθεί και έχει κριθεί προφυλακιστέος, ο αδερφός του 18χρονου που κλήθηκε για πολύωρες καταθέσεις και εξετάζεται ο ρόλος του από τις αρχές και ακόμη δύο άτομα.

Στην προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ των γεγονότων, οι αξιωματικοί αξιοποιούν υλικό από κάμερες και καταθέσεις προκειμένου να εντοπίσουν το άτομο που εκτιμάται ότι ήταν ο καθοδηγητής των επεισοδίων και εκείνος που προμήθευσε τη φωτοβολίδα που χτύπησε τον αστυνομικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα