Επικίνδυνο τσίρκο !!!

Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Την ίδια στιγμή που ο καθεστωτικός θίασος έδινε τον νυν υπερ πάντων επικοινωνιακό αγώνα να πείσει περί του αδιάβλητου της οξειδωμένης από την υγρασία των σκανδάλων δημοκρατίας τους, στο παρασκήνιο, εγχώριοι και αλλοδαποί καπιταλιστικοί λύκοι απαιτούσαν εδώ και τώρα να πέσουν οι υπογραφές για τις συμβάσεις τύπου Λεοπόλδου του Κογκό..

Την ίδια στιγμή που οι συστημικοί παλιάτσοι φωνασκούσαν εντυπωσιακά ο ένας κατά του άλλου έτσι ώστε το πόπολο να .....
ικανοποιηθεί από το είδος της
κάθαρσης που του προσφέρουν ως υπερπαραγωγή στο κοινοβούλιο, οι αυτοκτονίες (τρεις από προχθές που διακόψαμε) στα χαμηλά βαρομετρικά της κοινωνίας διαδέχονταν η μία την άλλη, αποδεικνύοντας πως τα ανδρείκελα έχουν μετασχηματίσει ανέργους και εργαζόμενους σε «καύσιμη ύλη» για την μηχανή των κερδών τους..

Την ίδια στιγμή που τσάτσοι των τοκογλύφων κατακτητών έδιναν όρκους διαφάνειας εμπρός στο πόπολο του προτεκτοράτου, οι υποψιασμένοι έλληνες τους συσχέτιζαν ευθέως με τις διαβεβαιώσεις του ΕΦΕΤ, πως δεν διακινούνται στην ελληνική αγορά μπιφτέκια από γερασμένα άλογα. Επειδή ξέρουν πως αυτοί –οι τσάτσοι- είναι ικανοί να διαθέσουν στα σούπερ μάρκετ και μπιφτέκια από συνταξιούχους που προηγουμένως τους έχουν λεηλατήσει και σκοτώσει σαν γέρικα άλογα, αρκεί να ήξεραν πως θα έπιαναν τιμή..

Την ίδια στιγμή που τα πολιτικά μπουλούκια της βουλής αποποιούνταν ατομικά ή ομαδικά την συμμετοχή τους στην λίστα Λαγκάρντ, η ηγεσία του προτεκτοράτου διατασσόταν από το ευρωπαϊκό ιερατείο της τοκογλυφίας να συνδράμει, έστω συμβολικά δια τριών αξιωματικών του στρατού ξηράς, την νέα εκστρατεία αποικιοκρατίας που έχει εξαπολύσει ο «σοσιαλιστής σύντροφος» Ολάντ κατά του Μαλί.

Γεγονότα που αν τα δει κανείς από ψηλά δίχως όμως να τα χάσει από τα μάτια του, θα διαπιστώσει ότι ο εκκαθαριστικός τρίτος παγκόσμιος είναι προ των πυλών αφού ο Μπράουν ο Φίσσερ κι ο Κραφτ διέλυσαν τα τραστ τους, αντιμαχόμενοι για το ποιος από τους τρεις θα καταστραφεί.

Δεν μένει παρά να αφυπνιστούν ο Πέτρος ο Γιόχαν κι ο Φραντς που κατά τον Νεγρεπόντη, ο οποίος τόσο προφητικά μίλησε μέσα από τους στίχους του για τον τρίτο παγκόσμιο, συμβολίζουν τους λαούς, για να ενωθούν και να πετάξουν στον σκουπιδοφάγο του πολιτισμικού μας νεροχύτη τους δυνάστες τους..
Keywords
Τυχαία Θέματα