«Επίκαιρα»: Η ΝΔ προσπαθεί να φιμώσει τον Τύπο – Γράψαμε ό,τι μαρτυρούν τα δημόσια έγγραφα

Το περιοδικό, ως γνωστόν, ανέφερε ότι ο κ. Παπασταύρου δεν ήταν συνεργάτης μόνον του Α. Σαμαρά, αλλά και συνέταιρος - συνεργάτης της συζύγου του σημερινού προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόβσκι, στην εταιρεία που συμβούλων διαχείρισης κεφαλαίων (MG Capital
Advisors ΑΕ)....

Στην ανακοίνωση της σύνταξης του περιοδικού αναφέρεται:

«Το δημοσίευμα των "Επικαίρων" που αφορά στην εταιρική σχέση της κυρίας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και του κυρίου Σταύρου Παπασταύρου είναι απόλυτα έγκυρο και αξιόπιστο και βασίζεται σε επίσημα δημόσια έγγραφα, όπως είναι τα ΦΕΚ. Είναι αδιανόητο η Νέα Δημοκρατία να επιδιώκει με ανακοίνωσή της, χρησιμοποιώντας μάλιστα ανοίκειους χαρακτηρισμούς, τη φίμωση του Τύπου και να υπερασπίζεται την ελευθεροτυπία μόνον όταν λειτουργεί υπέρ της. Καλούμε οιονδήποτε θεωρεί ότι θίγεται αδίκως από το δημοσίευμα να σπεύσει στη Δικαιοσύνη. Η δημοσιογραφία οφείλει να είναι ανεξάρτητη και έντιμη και τα "Επίκαιρα" το έχουν αποδείξει εμπράκτως στη μακρόχρονη πορεία τους».

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η ΝΔ είχε αναφέρει πως «απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική Δικαιοσύνη».
Keywords
Τυχαία Θέματα