Έμαθε και η Χαρά για το επίδομα..

Γράφει η Ζέτα Αρτζιμανίδου
Τελικά άμα δεν έχεις δουλέψειποτέ στη ζωή σου και το μόνο που ξέρεις είναι να ζεις από τα παραγόμενα τουκομματικού σου σωλήνα... που όταν αυτός είναι κυβέρνηση.. μεγαλουργεί..Τότε σε λένε Κεφαλίδου καιπολιτεύεσαι στη Δράμα.
Η κυρία Χαρά «χάρηκε» πουδόθηκε το επίδομα παραμεθορίου στη φτωχή Δράμα μας... και έτρεξε να τοκαπελώσει, ναι ναι, αυτό
των 100 ευρώ..Το Καπέλο σας, σε όσεςχιλιάδες ευρώ μας κόψατε, πότε θα το βάλετε;; Μάλλον περιμένετε τις εκλογές νασας........ το βάλουμε εμείς.

Κυρία Χαρά, είναι σημαντικότο βοήθημα για εμάς και τις οικογένειές μας, όμως μην μας κοροϊδεύετε, πίσω απότην παχουλή μισθουλάρα σας, πως εσείς κάτι κάνατε για αυτό..
Και για αυτό;;;Μα για ότι γίνεται στη Δράμαόσο είστε κυβέρνηση, από πίσω είστε εσείς... για όλα έχετε παλέψει.. ήμαρτον.Αυτά λένε οι ανακοινώσειςσας. Που ευτυχώς για εμάς είναι μόνο ανακοινώσεις.. Δεν σας έκαναν υπουργό;;; μετόσες γνωριμίες στην κυβέρνηση και την Ευρώπη, ποιος ξέρει ίσως να πείθατε καιτην Τροικα...Ανακοινώσεις για αυτά που μαςκόψατε, εσείς που καρπώνεστε τηλεγραφικά όλες τις επιτυχίες... δεν μαςκάνετε;;;
Δημοσιογράφους έχουμεαρκετούς, δεν θέλουμε άλλους.. και μάλιστα να πληρώνονται από τη βουλή. Καιμάλιστα κακούς.. Γιατί, το θέμα του επιδόματος έχει κλείσει εδώ και μίαεβδομάδα, το έχουν παίξει εφημερίδες και κανάλια... εσείς ούτε αυτά δενπαρακολουθείτε.. πόσο μάλλον εμάς..
Μην μας αντιμετωπίζετε ωςεπαίτες της καλής είδησης, ούτε πολύπερισσότερο του επιδόματος.
Ξυπνήσαμε και είμαστε πολλοί!
Ζέτα Αρτζιμανίδου.Μία Δραμινή Δ.Υ. (πρώηνψηφουλάκιο)
Keywords
Τυχαία Θέματα