Ελλάδα Ρουμανία στον πρώτο τελικό

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ελλάδα-Ρουμανία (21:45, «Γ.Καραϊσκάκης», Mega), στον πρώτο από τους δύο «τελικούς» με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2014.
Αυτό ήταν. Η διαδρομή φτάνει στο τέλος της και η Εθνική ομάδα καλείται σε δύο αναμετρήσεις να κάνει το καθήκον της και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.
Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος δεν κατάφερε να.....
τερματίσει στην πρώτη θέση, αν και έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, και η μοίρα την έφερε στα μπαράζ απέναντι στους Ρουμάνους. Πρώτο ματς απόψε στο Φάληρο με στόχο
το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς της προσεχής Τρίτης στο Βουκουρέστι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να σφραγίσει το εισιτήριο για ακόμη μία τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πορτογάλος προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους διεθνείς διαθέσιμους. Οσον αφορά στην ενδεκάδα, στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης, δεξί μπακ ο Τοροσίδης, αριστερό ο Χολέμπας, στόπερ οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, χαφ οι Κατσουράνης, Τζιόλης και Μανιάτης και μπροστά οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης με κορυφή τον Μήτρογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί από την αρχή ο Νίνης και να μείνει στον πάγκο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.
Στο στατιστικό κομμάτι, η Εθνική έχει να χάσει σε ελληνικό έδαφος από τις 3 Μαρτίου 2010, το φιλικό με τη Σενεγάλη στο Πανθεσσαλικό, και στο Καραϊσκάκη από τις 15 Οκτωβρίου του 2008, 2-1 από την Ελβετία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από τότε δεν έχει χάσει 15 παιχνίδια στο Καραϊσκάκη.
Στο μεταξύ, η ΕΠΟ εξέδωσε οδηγίες για τους φιλάθλους που θα μεταβούν στο Φάληρο για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.
Αναλυτικά:
- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.
- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.
- Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.
- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.
- Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.
- Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1.
- Την ημέρα του αγώνα (15/11/2013) τα εναπομείναντα εισιτήρια που τιμώνται 15 ευρώ θα διατίθενται (μέχρι εξαντλήσεως) από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα