Εγκόσμια και… παραδείσια!

Δια χειρός Αλιθέρση
Ποιοι επιθυμούνδιακαώς την ψήφιση της λεγόμενης «δανειακής σύμβασης»; Οι τραπεζίτες ναι!Οι καναλάρχες ναι!Οι έχοντες και κατέχοντες ναι!Οι Ευρωπαίοι «εταίροι» εναγωνίως ναι!Οι Αμερικάνοι «σύμμαχοι» επίσης ναι!Το ΠΑΣΟΚ ναι!Η ΝΔ ναι!Οι… δορυφορίσκοι τους....... ναι!
Η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ… έχουν μέρες να εκφραστούν!
Τι τους βιάζει όλουςαυτούς και κάνουν αγώνα δρόμου για την ψήφισή της;Η απάντηση προφανώς είναι απλή.Ενδιαφέρονται: Για τους μισθούς
μας!Για τις συντάξεις μας!Για να μην πτωχεύσουμε(!) εμείς που ήδη πτωχεύσαμε!Ενδιαφέρονται λένε για την… πατρίδα!!!
Γιατί μας έκοψαν τουςμισούς μισθούς και συντάξεις;Γιατί σε μας όλα αυτάτα χαράτσια;Μα για να ζούμε συνετά και να μην… συνεχίζουμε τις μέχριτώρα κραιπάλες!

Γιατί επιμένουνόλοι αυτοί να (ξε)πουλήσουμε τη δημόσιαπεριουσία; Γιατί διέλυσαν τηΓεωργία, τη Βιομηχανία, την Παιδεία της χώρας μας; Γιατί παραδίδουν τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές,τον ήλιο μας, τη θάλασσα, τον αέρα, στους «φίλους εταίρους» μας; Γιατί πληρώσαμε γιανα φτιάξουμε υποδομές και τώρα μας τιςπαίρνουν;

Κι εδώ η απάντησηείναι απλή: Αν βρίσκεσαι στονπαράδεισο της ΕΕ και της ΟΝΕ (σκληρό πυρήνα) δεν σου χρειάζονται τα εγκόσμια! Μας αποτρέπουν από τααγαθά της πρόσκαιρης, ψεύτικης ζωής, για να κερδίσουμε την…παραδείσιααιωνιότητα!

Τα εγκόσμια βέβαια είναιμόνο γι’ αυτούς, που εκ των προτέρων γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς δεν πιάνουνπαράδεισο με τίποτα!

Τέλος στο αγωνιώδες ερώτημαπώς είναι η κόλαση και ο παράδεισος, η απάντηση δίνεται απόλυτα πειστικά από τοvideo ειδικού απεσταλμένου που ακολουθεί!
ΥΓ. Το ερώτημα, πώςπροέκυψε αυτό το χρέος, έχει απαγορευτεί με πράξη νομοθετικού περιεχομένου!
Το ερώτημα δε, αν υπάρχει ειδική πτέρυγα για παπαγαλάκια στον παράδεισο, προς το παρόν δενέχει απαντηθεί ακόμα!
Αυτό που είναι βέβαιοείναι ότι ό Άρχοντας του Άλλου Κόσμου διέταξε επειγόντως ναφτιαχτεί άμεσα τρίτος χώρος υψίστης ασφάλειας, εκτός παραδείσου καικολάσεως, όπου εκεί θα οδηγούνται και θα φυλάσσονται σε αυστηρήαπομόνωση όλοι οι πρωτοκλασάτοι Πασόκοι, προκειμένου να μην διαβρώσουν και το εκεί ισχύον καθεστώς!
Εδώ βλέπετε το σχετικό video
Keywords
Τυχαία Θέματα